6,3 324 tys. ocen
6,3 10 1 324500
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

10/10. Przede wszystkim za to że skierowany jest do młodzieży i do rodziców. Daje wiele do
myślenia. Ukazuje problemy, które tak naprawdę otaczają nas w życiu codziennym, np.
myśli samobójcze, uzależnienie od internetu, brak czasu dla dzieci przez rodziców,
zagubienie nastolatków i szukanie przez nich najprostszej drogi ucieczki.

na nic takie wolenie skoro nie umie się docenić elementów składających się na film.

Odpowiedzi na te pytania są proste i wystarczyło tylko chwilę pomyśleć zamiast spamować

Natalia_99

nie znasz sie

ocenił(a) film na 1
Natalia_99

co w tym genialnego ???!!!! koleś spuścił sie w gacie w czasie treningu karate, wstyd mu było chodzić do szkoły to siedział zamknięty w pokoju i zaprzyjaźniał sie z czubkami w internecie... to cała fabuła tego filmu...

damian1122

Niepotrzebnie patrzysz na film przez pryzmat tego co lubisz robić

ocenił(a) film na 1
ES0X666

typowa odpowiedź 12 latka niepotrafiącego konkretnie powiedzieć o co mu chodzi. to że napisałem o czym jest film, nie znaczy aby mnie do tego porównywać

damian1122

typowa odpowiedź osoby, która tylko formalnie nie jest 12 latkiem. Twoja wypowiedź świadczy o tobie, więc porównanie ciebie do tego jest jak najbardziej zasadne.

ocenił(a) film na 1
ES0X666

wracaj na drzewo ewolucje dokończyć

damian1122

nie ma sensu, abyś zapraszał mnie do siebie.

ocenił(a) film na 2
Natalia_99

W którymś z poprzednich tematów napisałem, że ten film nie może się podobać osobom po 18 roku życia, jest bardzo plytki, każdy temat został tam spłaszczony i podany w łopatologiczny sposób. Do tego ta otoczka, że ten film jest "schizowy". Boże, chroń nas przed złym kinem.

Nolan86

Materia filmu jest szersza i ludzie nie tylko zwracają uwagę na to co piszesz

ocenił(a) film na 2
Natalia_99

To, że ukazuje problemy to jeszcze nic nie znaczy. Jeśli jest do tego filmem dla upośledzonych emocjonalnie nastolatków to każdy pokazany tam problem zaczyna być śmieszny na ekranie. "Bitwa warszawska 1920" pokazywała koszmar wojny. Czy przez to była dobrym filmem?

ocenił(a) film na 3
Natalia_99

Nie lubię gościa, ale w tej recenzji doskonale pokazuje, dlaczego ten film jest kiespki.

https://www.youtube.com/watch?v=GndehHIqGvE