6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

http://sala-samobojcow-online.mielno.pl/

ocenił(a) film na 10
mementomori9595

no brawo.

ocenił(a) film na 8
mementomori9595

TYLKO SIĘ NIE REJSTRUJCIE NA STRONIE NA KTÓRĄ WAS PRZERZUCI. tO STRONA POBIERACZKA JEŚLI NIE ODSTĄPI SIĘ OD UMOWY DO 10 DNI, PRZYSYŁĄJĄ PÓŻNIEJ MEJLE Z RZĄDANIEM ZAPŁATY NA KWOTE PRAWIE STU ZŁOTYCH, Z GROŻBĄ OSAZENIA SPRAWY W SĄDZIE!!!!
TO OSZUŚCI. NIE DAJCIE SIĘ WKRĘCIĆ W ICH MASZYNĘ DO ZARABIANIA PIENIĘDZY!!!

ocenił(a) film na 10
taVia

zalogowalam sie na tej stronie kilka miesiecy temu, zapomnialam pozniej hasla i nicku, nie wchodzilam i mi przyslali mail. i nic. to bylo z jakies 4 miesiace temu, moze 5

ocenił(a) film na 8
sala_samobojcow_21

ja zalogowałam się pare tygodni temu i też dostaje mejle. Staram się to ignorować, ale strach trochę mi pozostał

ocenił(a) film na 10
taVia

tez mialam cykora, ale pozniej to olalam

ocenił(a) film na 8
sala_samobojcow_21

Sorry, że pytam, ale podałaś swoje prawdziwe dane?

ocenił(a) film na 10
taVia

nigdy nie podaje prawdziwych. nawet sie nie wysilam za bardzo, pisze np. w imieniu, nazwisku, ulicy jedna litere. oni i tak tego nie sprawdzaja, to co za roznica ;)

ocenił(a) film na 8
sala_samobojcow_21

Też tak zrobiłam;)

ocenił(a) film na 10
taVia

hahaha. tak jak z 'czytaniem'' regulaminow. nikt tego nei cyzta, klikaja po prostu 'akceptuje' nie wiem po co to jest

ocenił(a) film na 8
sala_samobojcow_21

Oglądałam materiał o tym w ekspresie reporterów i ktoś tam z programu mówił, że przeczytanie tego regulaminu ze zrozumieniem zajeło mu 6 godzin! Już widzę jak każdy internauta to czyta...

ocenił(a) film na 10
taVia

6 ?!?!?!? no to niezle

ocenił(a) film na 8
taVia

miałam to samo ;) i nie podałam prawdziwych danych, rzadko podaję a na takich stronach nigdy. fakt, na początku sie troche przejęłam, nawet zastanawiałam się nad wpłatą, ale wylatywało mi to z głowy aż w końcu olałam. no i jest spokój ;)