Chyba jeszcze nigdy nie było filmu którego cztery, jak nie więcej miesięcy temu była
premiera a nie ma go jeszcze w internecie. Filmy są wrzucane na fora kinomanów jakoś
tydzień po premierze, a "Sala..." ni widu ni słychu!!!
Jeśli ktoś oglądał już "Salę Samobójców" w internecie proszę mnie poinformować bo w
kinie byłam dwa miesiące temu i bardzo, bardzo chcę zobaczyć ten fenomenalny film
jeszcze raz!!!!!
Proszę jeszcze abyście nie wrzucali linków a pod nimi pisali "może być tu" wolałabym
abyście przysyłali sprawdzone strony.
Z góry dziękuję
Kobieto, nie ma "Sali Samobójców" na necie i raczej nie będzie.
Reżyser i cała ekipa zrobili kawał dobrej roboty i nie pozwolą sobie na to, żeby film wyciekł do sieci i był masowo ściągany.
Film był na YT, podawano wiele różnych linków, ale wszystkie okazały się oszustwem.
Poza tym premiera już za 2 miesiące :D
A na YT możesz obejrzeć "Milion dolarów", dla pocieszenia ;)
i WSZYSTKO CO KOCHAM również jest na YT oraz n ekino :)
szkoda, ze filmu nie ma w necie, ale z drugiej strony cała ekipa SALI nie zasłużyła na to, aby każdy najzwyczajniej w świecie sobie ściągnął ten film z neta i był zadowolony :D
Otóż to kochana ;) Wcale się nie dziwię, że tak chronią ten film przed wyciekiem do neta.
Swoją drogą, to na tym DVD zarobią grubą kasę ;)
Życzę im tego!
czytałam kiedyś jakiś wywiad z osobą związaną z branżą, w którym mówiła, że na sprzedaży dvd najwięcej zarabiają dystrybutorzy, sami twórcy natomiast sporo mniej
25 SIERPNIA?! Kawał czasu! :(
Byłem w kinie, ale tylko 1 raz i chciałbym sobie odświeżyć ten film,a tu dopiero za 2 miesiące :(((
Ciekawe, nawet nie wiedziałam, myślałam, że to twórcy najwięcej na tym zarabiają.
Myślę, że w dzień premiery będą ogromne kolejki w Empikach i podobnych sklepach, trzeba się na to przygotować, a może nawet wcześniej zarezerwować sobie DVD :x
Tak masz rację, ja tylko się spytałam a wy już macie do mnie pretensję, też nie chcę żeby takie arcydzieło było ściągane za darmo....
Nie trzeba się tak wściekać...
Oglądałam już Milion Dolarów, skoro mówisz że nie będzie tego w necie to kiedy będzie na DVD?
kasia86_filmweb .....jestes rzeczywiscie taka malo rozgarnieta czy robisz sobie zarty ;) ?...sala samobojców necie jest juz od wakacji
zreszta wszystko jest...dostepne jak sie chce i wie jak to zrobic i to za jednym kliknieciem...;);-p