6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Chyba jeszcze nigdy nie było filmu którego cztery, jak nie więcej miesięcy temu była
premiera a nie ma go jeszcze w internecie. Filmy są wrzucane na fora kinomanów jakoś
tydzień po premierze, a "Sala..." ni widu ni słychu!!!
Jeśli ktoś oglądał już "Salę Samobójców" w internecie proszę mnie poinformować bo w
kinie byłam dwa miesiące temu i bardzo, bardzo chcę zobaczyć ten fenomenalny film
jeszcze raz!!!!!

Proszę jeszcze abyście nie wrzucali linków a pod nimi pisali "może być tu" wolałabym
abyście przysyłali sprawdzone strony.

Z góry dziękuję

ocenił(a) film na 10
wiki11

Kobieto, nie ma "Sali Samobójców" na necie i raczej nie będzie.
Reżyser i cała ekipa zrobili kawał dobrej roboty i nie pozwolą sobie na to, żeby film wyciekł do sieci i był masowo ściągany.
Film był na YT, podawano wiele różnych linków, ale wszystkie okazały się oszustwem.
Poza tym premiera już za 2 miesiące :D
A na YT możesz obejrzeć "Milion dolarów", dla pocieszenia ;)

kasia86_filmweb

i WSZYSTKO CO KOCHAM również jest na YT oraz n ekino :)
szkoda, ze filmu nie ma w necie, ale z drugiej strony cała ekipa SALI nie zasłużyła na to, aby każdy najzwyczajniej w świecie sobie ściągnął ten film z neta i był zadowolony :D

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

Otóż to kochana ;) Wcale się nie dziwię, że tak chronią ten film przed wyciekiem do neta.
Swoją drogą, to na tym DVD zarobią grubą kasę ;)
Życzę im tego!

ocenił(a) film na 10
kasia86_filmweb

czytałam kiedyś jakiś wywiad z osobą związaną z branżą, w którym mówiła, że na sprzedaży dvd najwięcej zarabiają dystrybutorzy, sami twórcy natomiast sporo mniej

yahoogirl

musisz poczekac do 25 sierpnia bo wtedy wchodzi dvd do sprzedazy

adrian_lysy

25 SIERPNIA?! Kawał czasu! :(
Byłem w kinie, ale tylko 1 raz i chciałbym sobie odświeżyć ten film,a tu dopiero za 2 miesiące :(((

ocenił(a) film na 10
yahoogirl

Ciekawe, nawet nie wiedziałam, myślałam, że to twórcy najwięcej na tym zarabiają.
Myślę, że w dzień premiery będą ogromne kolejki w Empikach i podobnych sklepach, trzeba się na to przygotować, a może nawet wcześniej zarezerwować sobie DVD :x

ocenił(a) film na 7
niemamczasu

Tak masz rację, ja tylko się spytałam a wy już macie do mnie pretensję, też nie chcę żeby takie arcydzieło było ściągane za darmo....
Nie trzeba się tak wściekać...

wiki11

ja nie mam do Ciebie pretensji :))

ocenił(a) film na 7
kasia86_filmweb

Oglądałam już Milion Dolarów, skoro mówisz że nie będzie tego w necie to kiedy będzie na DVD?

wiki11

25 sierpnia :)

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

Dzięki :D

kasia86_filmweb

kasia86_filmweb .....jestes rzeczywiscie taka malo rozgarnieta czy robisz sobie zarty ;) ?...sala samobojców necie jest juz od wakacji
zreszta wszystko jest...dostepne jak sie chce i wie jak to zrobic i to za jednym kliknieciem...;);-p

wiki11

Oooo, nareszcie na Torrentach! :-D

wiki11

wszystko jest w Internecie ...trzeba umieć to odszukać

verra75

To zdradź te swoje "źródła" ;-)

Roznakin

jak ktoś jest pierdołowaty to już jego problem

wiki11

Jest już do obejrzenia na YouTubie

ocenił(a) film na 7
ObiWanKenobi444

I to nawet z polskim dubbingiem - tak napisali :)

MarekBenek

Po co polski dubbing? Dopiero w zuluskim i keczuańskim dubbingu Sali samobójców można odkryć całe piękno tego filmu.