6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324926
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Proszę tylko nie zjadajcie mnie za to. Pytam z czystej ciekawości i ciekawa również waszych opinii.
Chodzi mi o Judo. Myślicie że podczas kręcenia jej Kuba chociaż trochę się podniecił ?
Wiem że to głupie ale na prawdę mnie to zastanawia.
Z góry dzięki za odp :)

ocenił(a) film na 10
endorfinamalina

myślę że nie : )

użytkownik usunięty
endorfinamalina

Myślę że Pan Jakub jest na tyle doświadczonym i na tyle z dystansem podchodzi do swoich ról że w tego rodzaju scenach jest zachowuje profesjonalizm więc raczej nie podniecił się w Tej scenie. Może nie jest to tylko sprawa profesjonalizmu ale i tego że Pan Jakub nie jest gejem więc nie podniecił się bliskością i pewnego rodzaju aktem zagranym z filmowym Aleksem :)

Zgadzam się z Darosławem52 czytałam gdzieś wypowiedz Jakuba Gierszała na temat sceny pocałunku z Aleksem, a także o Judo. Mówił, że czuł się niekomfortowo i że dużo czasu zabrało mu przełamanie się do zagrania w tej scenie. Lecz na pewno profesjonalizm i świetna gra aktorska pozwoliły mu zagrać ten wątek jak najbardziej realistycznie, co nalezy docenić, zważając na jego niechęć do tego typu scen.

ocenił(a) film na 10
GirlEdyta

Wydaje mi się, że po prostu przyłożył się do tej roli 100 % bo jest aktorem. Moja odpowiedź brzmi: NIE, nie podniecił się ; )