...jeśli chodzi o polskie kino. Nareszcie realizm sytuacyjny, żywe z życia wzięte dialogi, trafna obserwacja obyczajowa, rzeczywiste problemy którymi żyją ludzie. Nie jest to na pewno arcydzieło, ale tak czy owak brawa dla twórcow się należą.
Przepraszam, że używam wulgaryzmów\ i zaśmiecam głupimi postami forum.
Ale powszechnie wiadomo, że nie myślę, bo myślenie mnie zabija
Dlatego powinieneś pie.rdolnąć się młotkiem w łeb zamiast podszywać się pod kogoś podając podobny nick i licząc, że podobny tobie debil pomyśli, że to ja.
Dlatego powinieneś pie.rdolnąć się młotkiem w łeb zamiast podszywać się pod kogoś podając podobny nick i licząc, że podobny tobie debil pomyśli, że to ja.
Przepraszam, że mówię na siebie debil.
Ale powszechnie wiadomo, że nie myślę, bo myślenie mnie zabija.
Hm...takie proste krótkie zdanie, a skłoniło mnie do smutnej refleksji:
Z kim człowiek przystaje takim się staje.
W proteście przeciwko chamstwu mojego alter ego sam stałem się takim samym chamem uciążliwym dla innych forumowiczów. Czas się opanować, ale jak walczyć z takim kimś, kto permanentnie obraża innych chamskimi wulgaryzmami? Jak można do kobiety napisać żeby sobie zacytuję tu "wsadzła sobie..."...albo nie. Pełny cytat byłby kolejną głupotą.
Anonimowość w internecie jest niestety bezkarna i taki tchórz jak omen z tego korzysta.
Zanudzić kogoś lub siebie na śmierć, to też jest jakaś metoda, choć to dość okrutna tortura.
o_m_e_n_ tak ten drugi..dzięki, wiesz dziękuję, bo ten powyższy cytat był do mnie, trochę to pamiętam, było to na temacie założonym przeze mnie. Też nie wiem jak tak można, a wszystko co powiedziałam do któregoś z was: o_m_e_n_ bądź o_m_e_n było skierowane TYLKO i wyłącznie do o_m_e_n.........nie do Ciebie.
RZECZYWISTE PROBLEMY KTÓRYMI ŻYJĄ LUDZIE?!
brawa owszem, należą się, za ujęcia i kolorystykę, ogólnie za obraz, ale ten obraz jest jak nadmuchany balon- w środku jest pusty.
Czytam wasze wypowiedzi i ręce mi opadają... wiecznie z wszystkiego niezadowoleni, albo zadowoleni ale nie do końca... Niebanalny scenariusz, przesłanie, gra aktorska na wysokim poziomie, piękne zdjęcia, genialnie wyważone emocje, realizm.. jednym słowem film z sensem. Powiedzcie mi czego wy jeszcze chcecie? Do jasnej cholery polskie kino juz od jakiegoś czasu zmierza w dobrym kierunku, doceńcie to!!! a nie wiecznie szukacie dziury w całym. Jak jest gniot to rozumiem, ale jak powstaje cos ciekawego to schowajcie swoje przefilozofowanie a la młodzież EMO do kieszeni i zauważcie to !!!! Twórcom należą się ogromne brawa.