6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324926
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

... w jakim klubie kręcone były ostatnie sceny? Nie wydaje mi się, że to jakaś wrocławska dyskoteka, może ktoś ma informacje na ten temat? Bo nigdzie ich nie znalazłam

kasia86_filmweb

no ja własnie słyszałam, ze to klub "bezsenność" we Wrocławiu, ale czy to prawda.. ;dd

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

Hmm...nie wygląda to na "Bezsenność". Studiowałam we Wrocku 2 lata, trochę tych klubów się zwiedziło ;)

ocenił(a) film na 5
kasia86_filmweb

Moge Ci powiedzieć tyle, że nic w Warszafce po lewej stronie Wisły;P

Dealric

Wszystkie zwiedziłeś:> Gratuluję, ja nie dałam rady:):P

ocenił(a) film na 5
innauschi

Z tego co wiem, tak.

Dealric

Wiesz co Dearlic, dałeś się podejść. Twoje wypowiedzi są zadziwiająco niespójne: raz piszesz, że "masz lekką socjofobię i boisz się kontaktu z innymi ludźmi", innym razem, że "zwiedziłeś wszystkie kluby lewobrzeżnej Warszawy"...
Więc, jak to jest, w końcu?

ocenił(a) film na 10
innauschi

Chłopak się przełamuje, a Ty masz do niego pretensje :P

kasia86_filmweb

Broń Boże, chciałam tylko zostać jego przyjaciółką i pójść z nim do klubu:P Ale on mną gardzi, bo nie umiem czytać, nie potrafię posługiwać się słownikiem, jestem zbyt emocjonalna i niedojrzała, a na dodatek głupia. A tak liczyłam na jakąś ciekawą dyskusję z kolegą, no cóż, przeliczyłam się.

ocenił(a) film na 5
innauschi

Jakbyś doczytała moje posty to byś zrozumiała różnice miedzy czasem przeszłym a obecnym. Na tą chwile stresujący są obcy ludzie, którymi nie musze sie przejmować jeśli ide gdzieś ze znajomymi. Sam do klubu w życiu bym nie poszedł.
Poza tym, sprawdź w słowniku co znaczy lekką.
Usilne próby pokazania jaki to ja jestem zły póki co pokazują tylko Twoją głupote i wybiórcze przyjmowanie informacji;)

Dealric

Wiesz co Dearlic, witki mi opadły, naprawdę...

ocenił(a) film na 10
innauschi

Podniosę Ci witki i pójdziemy w 3 klubu :D
Nie kłócić się :P

ocenił(a) film na 7
kasia86_filmweb

ja też lubię chodzić do klubów, ale nigdy nie poszedłbym sam, bo jestem nieśmiały i takie tam. Wolę się trzymać w grupie znajomych. I nie wiem w czym te rzeczy sie wykluczaja....

ocenił(a) film na 5
Astral_the_Shadow_Prayer

Niektórzy usilnie starają sie dyskredytować innych;) Widać brak lepszych argumentów

Dealric

Dzieciaku - wyluzuj - bo Ci żyłka pęknie ;D Naprawdę ;)