...na uwagę zasługuje młody wiek reżysera. Starszemu byłoby chyba trudniej tak trafnie opisać zagrożenie związane z internetem i wirtualną rzeczywistością. Bardzo powszechnym zjawiskiem w naszych czasach jest pogoń za pieniądzem i spychanie wychowywania dzieci na dalszy plan. "Sala samobójców" może służyć ku przestrodze. 8/10
Może, ale i może pokrzywdzić niewykształcone rozumki małolatek, które się tym gniotkiem napawają.
Tak poza tym oglądnij Pogorzelisko i Lincz. Moim zdaniem warto.
Sala samobójców gniotkiem na pewno nie jest, uważam że film miał ogromny potencjał, który nie został wykorzystany. Na pewno powiało świeżością i zdecydowanie wyróżnia sie na tle polskiego kina.
Niestety jest to beznadzieja. Wyróżnia się ? Tak, zdecydowanie wyróżnia się jak brązowa kupka na świeżym śniegu.
Twoja obsesja na punkcie fekaliów nadaje się już do leczenia, Omenku drogi...
Przynajmniej masz ładny avatar - zawsze to jakiś progres;)
jesteś the bill. Wielokrotnie udowodniłem, że progres u mnie jest niemożliwy.
ale..co to jest progres. Niech pomyślę. Nie moge k***wa myśleć.
Myślenie mnie zabija.
"Wielokrotnie udowodniłem, że progres u mnie jest niemożliwy."
Dobrze chociaż, że jesteś realistą w stosunku do swojej osoby;)
Ale ja wierzę w Ciebie, może kiedyś jakiś przełom nastąpi;)
czy ten film cie jakoś skrzywdził??? Pytam poważnie, bo takie sprawiasz wrażenie. Trzeba mieć dystans, a przecież to tylko film. Coś musi być takiego w tym filmie, że z taka agresją napadasz na ludzi. To sie nie bierze z niczego.
jesteś analfabeta. Jak można pytać mnie poważnie. Ja umiem tylko nabluzgać a nie odpowiadać na poważne pytania. Jesteś down.
Nieprawda. Kupka na świeżym śniegu zapada się. Jak spadnie śnieg, wystaw swój rozpalony tyłeczek i sprawdź, to nie będziesz pisał bzdur.