6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Świetny film! Według mnie jeden z najlepszych polskich filmów! "Sala Samobójców"
przeznaczony jest dla każdej grupy widzów a w szczególności dla ludzi wrażliwych, dla
takich, którzy rozumieją bądź też starają się zrozumiec problemy nastolatków we
współczesnym świecie, a także problemów ich opiekunów, rodziców. Samotnośc w tłumie,
trud jaki wkładają rodzice w wychowanie swoich dzieci, homofobia dosc powszechna w
Polsce, trudnośc w komunikowaniu się z najbliższymi...to wszystko zawarte w zwięzłej akcji.
Ciekawa gra aktorska, poruszająca muzyka.Film skłania do głębokich refleksji. Dzięki temu
filmowi doceniłem własne życie i za to bardzo dziękuję!

ocenił(a) film na 10
mateuszek248

zgadzam się, genialny film 10!

ocenił(a) film na 3
mateuszek248

jeśli to najlepszy POLSKI film, jaki kiedykolwiek widziałeś, jak piszesz w tytule tematu, to mało widziałeś mateuszku :)
Wszyscy jesteśmy Chrystusami czy Dzień Świra miażdży ten film od początku do ostatniego napisu końcowego :)

jabolowy_jazzman

chyba nie ma sensu porównywać te filmy ze sobą, ponieważ są to zupełnie różne kategorie..
ja także jestem pod wielkim wrażeniem, film jest niesamowity ;)

ocenił(a) film na 10
aneta4422

@aneta4422 swieta racja, dzien swira jako fabula i gra aktorska oczywiscie na tym samym poziomie co sala samobojcow z tym ze "sala" to film moim amatorskim zdaniem krecony o wiele lepiej (chodzi mi o technike) a w dodatku ma profesjonalna animacje (nie jakis kicz na kolanie robiony) oraz posiada sceny "z prawdziwego zycia" hmm realne tak jakby byly krecone z ukrycia a jednak byly przez kogos zagrane - poezja :)

ocenił(a) film na 9
mateuszek248

zgadzam sie z kazdym Twoim slowem , film na prawde rewelacyjny

ocenił(a) film na 6
mateuszek248

Jeżeli to jest najlepszy polski film dla Ciebie, to proszę przestań oglądać polskie kino bo je obrażasz.