6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324784
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Film poprostu do dupy najgorszy polski film

ocenił(a) film na 7
Koron

Warto iść na film chyba, że jesteś emo-gejem...

DEPPort_to_BURTONland

zgodzę się... to nie film właśnie dla takich osób jak tu ktoś napisał "emo-gej"
nie rozumiem dlaczego ludzie z góry mówią że główny bohater jest EMO...
zwykły chłopak (no może trochę bogatszy niż zwykły) w czarnych włosach z grzywką... dajmy na to: Zac Efron też jest "emo-gejem"?
mówisz że to najgorszy polski film... a czemu ma ocenę 8/10? uważasz że "och karol" jest lepszy? uwazasz że wszystkie komedie romantyczne co zostaly ostatnio wypuszczone są lepsze od tego filmu?
zauważ że to kompletnie coś innego niż było do tej pory... to lekki przełom w polskim kinie... to przykład że polskie film jeszcze nie jest na samym dnie...

ps. DEPPort_to_BURTONland podpisuje się pod tym co napisales

Koron

To w takim razie jaki jest najlepszy polski film według ciebie ? pytam z ciekawości :)

maksradioglowy

nie wiem jaki jest najlepszy... to niezbyt dobre pytanie... napisze jakie polskie filmy mi się podobały:
"dług", "Dom zły", "symetria", "wszystko co kocham", "sala samobojcow"
te mi najszybciej do głowy przyszły

Koron

rozumiem, że jesteś emo-gejem i nie spodobało ci się jak zostałeś ukazany.

ocenił(a) film na 10
grezyl

Zgadzam się z grezylem :) Jeżeli sądzisz że film był o emo-geju twój iloraz IQ jest ogroomny.

ocenił(a) film na 9
Koron

Gdybym była niemiła kazałabym Ci zaszyć się gdzieś i zdechnąć, ale jestem miła, więc powiem Ci tylko, że dodawanie takiego tematu jest poniżej krytyki.

ocenił(a) film na 7
Koron

Ogarnij się, obejrzyj jeszcze parę dobrych filmów i wtedy będziemy mogli polemizować ok ? Narazie jesteś dla mnie "przecinkiem" w czytaniu forum. Pozdrawiam