6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Niesamowity.

ocenił(a) film na 10

Ten film jest po prostu mega dobry. Poczynając od tego, że w Polsce nie było jeszcze takiego filmu, kończąc na tym, że ma swietną muzykę, dobra fabułę i świetne aktorstwo;) Szczególnie zauroczyla mnie Sylwia, Roma Gąsiorowska, jest niesamowita aktorką :)
Niektórzy mogą powiedzieć " o jaki ten film nudny, godzina przeszła i nic...". Jednak ten film trzeba zrozumieć. Sam niejednokrotnie przechodziłem depresje i wiem co to znaczy, jak ktos, za cos cię obrzuci błotem, że nie chce ci się wogóle żyć. I nagle poznajesz kogoś, kto cie z tego wyciąga, tylko u mnie zakończyło sie to dobrze, a niestety w filmie nie. Z całych sił "pokochałem" ten film, nie jest on dla ludzi, którzy wszystko maja, nie doznali upokorzenia i zalamania, bo oni go nie zrozumieją, przynajmniej niektórzy!.
Moja ocena to 10/10

ocenił(a) film na 8
adam905

Akurat Sylwia mnie drażniła swoja grą(jako jedyna)tembr głosu szczególnie,takie stremowanie,sztuczność było wyczuć,no ale z drugiej strony można sobie tłumaczyc to tym że był a stremowana obecnościa Dominika :D

ocenił(a) film na 10
aronn

No niby masz racje, ale z drugiej strony nie wiem jak ty sadzisz, ale według mnie byla przekonująca... ;D przecież Dominik sie dla niej poświecił!

ocenił(a) film na 8
adam905

nie wiem czy "poświęcił" jest dobrym określeniem tego co zrobił

ocenił(a) film na 10
taVia

a nie?
Udał głupka, tylko dla tego, żeby dostać te tabletki.
A potem odebrał sobie życie, nie mogąc znieść jej nieobecności.
Tak na prawdę to myślę, że on się zabił przez nią, bo zawróciła mu w głowie na maksa.

ocenił(a) film na 8
adam905

Sylwia była jednym z wielu katalizatorów jego czynu. Moi zdaniem do tej myśli popchnęło go to, że zdał sobie sprawę, że już wszyscy go zawiedli: rodzice, koledzy... a teraz także i Sylwia, Której ufał. To w tamtej chwili przeciążyło szlę.
Drugą sprawą jest to, że Dominikowi wszystko uchodziło płazem: bójka w autobusie- trzeba odebrać licencję kierowcy, brak reakcji na dzialanie psychologa - trzeba zatrudnić takiego, który zadziała dużo szybciej, wtedy także z pewnością gdzieś tukła mu się myśl, że sie wywinie od konsekwencji swojego czynu. Niestety nie udało mu się...

ocenił(a) film na 1
adam905

daj spokoj kto kreci tak nudne filmy,usnalem w polowie

ocenił(a) film na 10
Spitfire666

wiesz, każdy ma inny gust filmowy, nigdy nie będzie filmu, który będzie pasował każdemu;)

ocenił(a) film na 8
Spitfire666

Wracaj dzieciaku do filmów akcji.

ocenił(a) film na 1
aronn

Akurat ja nikogo nie obraziłem a jak się tak wymądrzasz to wiedz ze mam 35 lat wiec dzieckiem nie jestem

ocenił(a) film na 10
aronn

ejj ludzie, to jest forum, tu kazdy może wyrazic swoja opinie, jednemu sie podoba, drugiemu nie.

ocenił(a) film na 10
adam905

przestancie. nie reagujcie na komentarze takich ludzi. oni nie dorosli, nie zrozumieli tego filmu, dlatego mowia, ze nudny. trzeba go naprawde zrozumiec.

ocenił(a) film na 10
adam905

POPIERAM.