6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324825
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

O boszzzz .

ocenił(a) film na 10

Kocham , kocham .
Boskie poprostu .
Dominik jest śliczny . ♥
10000/10

ocenił(a) film na 5
pamela_2

Zachować dla potomności, żeby było widać jak sensownie niektórzy kierują sie w ocenianiu filmów;d

ocenił(a) film na 10
Dealric

? Przepraszam bardzo ale wydaje mi się że ten film nie jest po to, by pisać pod nim serduszka i zachwycać się urodą Dominika tudzież chociażby Aleksa. Rzeczywiście chyba dobrze zrobili, ustalając limit wiekowy do filmu [15 lat] , bo dziewczynki z podstawówki pójdą na ten film z myślą ''oHh J@kK DoM!n!k SwEeTa$n!e WyGlĄąDaAa w TyHh WłOoSkaHh... '' . Nóż w kieszeni się otwiera.

reliance

Dokładnie! Jeszcze tylko napisz list do Gierszała, żeby przefarbował się z powrotem na czarno bo mu lepiej niż w blondzie :/ Ehhh

GirlEdyta

Co do kolory włosów to się zgadzam ale bez przesady żeby pisać i błagać o przefarbowanie ;p

pamela_2

Wsadź sobie świece w dupsko.

pamela_2

No tak, a Zmierzch 10/10, dajcie spokój.

Ilsa_88

Sorry, ale Zmierzch też jest świetny. A co do oceny to każdy ma swoje zdanie. Mnie się podobała gra aktorska Gierszała (Dominika) i całe przesłanie i akcja filmu. A co do wyglądu to nie wyglądał źle więc nie wiem co wy chcecie...

ocenił(a) film na 5
Edwarella

Nie jest. Avatar też nie.

pamela_2

O! Mam genialny pomysł dla naszej kochanej pamelci napiszemy petycję do Gierszała i będziemy zbierać podpisy kto chce żeby się na heban przefarbował i miał sexi grzyweczkę na oku i wyglądał tak słitaaśnie jak w Sali Samobójców! :/

pamela_2

O! Mam genialny pomysł dla naszej kochanej pamelci napiszemy petycję do Gierszała i będziemy zbierać podpisy kto chce żeby się na heban przefarbował i miał sexi grzyweczkę na oku i wyglądał tak słitaaśnie jak w Sali Samobójców! :/

pamela_2

pamela_2

pamela_2

Ojej coś się zwaliło sorry za 4 komentarze pod rząd. Dziwny ten internet ;p

GirlEdyta

niesamowity film ;D nie wiem czy zdradzać zakończenie bo może ktoś jeszcze jeszcze nie oglądał a czyta ..... wiec uwaga xd .... jak ta matka powiedziała w necie że Dominik odebrał sobie życie to pomyślałam "dzięki ze nie pokazaliście jak umiera bo bym się poryczała" a.. no a za chwile .. ryczę ... ;/ ...film...po prostu brak słów ..najlepszy jaki wadziłam , gra aktorska świetna, scenariusz i muzyka bardzo starannie i dokładne i wszystko stworzyło naprawdę naprawdę doby film ... jak będzie film już online chętnie obejrzę raz jeszcze ;] i pewnie znowu będę płakać .... ale warto ;P

ocenił(a) film na 10
pamela_2

Tak, zdecydowanie w filmie największą uwagę w filmie trzeba było zwrócić uwagę na wygląd Dominika. To było najważniejsze.

ocenił(a) film na 8
pamela_2

Mam nieodparte wrażenie, że w pewnym stopniu wizerunek temu filmowi psują także podobne beznadziejne komentarze. Jeśli tylko tyle wyniosłaś z dwóch godzin w kinie, to gratuluję.

ocenił(a) film na 3
pamela_2

Chyba o LOL?