6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

PARADOKS

ocenił(a) film na 7

Jeśli to prawda co podaja na filmwebie to jest to śmieszne żeby całkowicie polski film w Polsce wychodził 4 marca a na świecie miesiąc wcześniej.

mucha149

zgadzam się z w 100 % to jest jakaś totalna paranoja. nie dość, że zagraniczne produkcje przychodzą do nas pół roku po premierze to jeszcze polskie filmy są wcześniej za granicą niż w kraju?! poj*baje.

mucha149

A to nie przypadkiem data (12 lutego) premiery tego filmu na festiwalu w Berlinie? oO. Więc nie ma się o co czepiać, trzeba się cieszyć, że polski film tam zagości ;D

ocenił(a) film na 8
fanka_ld

Ale wszystkie polskie filmy mają wcześniej premiera na świeci niż w Polsce.

ocenił(a) film na 6
XxXzywy92

i to jest chore. Ja nie wiem czy jest sie na razie z czego cieszyć, zę ten film wylądował najpierw na tamtym festiwalu. Skąd mamy wiedzieć czy on sie tam nadaje jak sami go jeszcze nie widzieliśmy. Bezsensu.

grey_apple

Całe Europejskie kino ma to do siebie, że startuje na festiwalach od wielu lat. Prawda zdarzają się wyjątki ale nie ma w tym na pewno nic dziwnego.

ocenił(a) film na 10
fanka_ld

tak, dokładnie. premiera była na festiwalu Berlinale

mucha149

To się nazywa promocja filmu na festiwalu ( o ile uda się tam dostać) co dla dystrybutora jest najlepszym rozwiązaniem, ponieważ film może zaistnieć...

Naprawdę jest się czego czepiać....

mucha149

Pragnę was poinformować, ze tak jest z kazdym filmem polskim (niestety), ze premiera jest za granica wczesniej niz w Polsce

ocenił(a) film na 7
Fenek

ale film oglądałem.fajny momentami przerażający. to zachowanie io wciągnięcie się w komputerowy świat czasami jest przerażające