6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jak nazywa się piosenka, która leci gdy Dominik jest w szpitalu? Z góry dziękuję.

Alice1409

Blakfish – Jeremy Kyle is a Marked Man

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
o_m_e_n

no cudowna piosenka, ustawię sobie na dzwonek w telefonie łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał -,-

o_m_e_n

sama sobie będę puszczała ten dzwonek żeby za każdym razem zlać się w majty z wielką rozkoszą.. a jak przyjdzie czas to i najem się tabletek, o to się nie bój

o_m_e_n

aha.

o_m_e_n

tak, tak, już to pisałeś.

niemamczasu

Ale mi skasowali tą dobrą rade.

o_m_e_n

widocznie nie była aż tak dobra :<

użytkownik usunięty
niemamczasu

Też mam go na dzwonku ale mam więcej lat i już nie sikam w majty ja teraz spuszczam sie na treningach w rytm tej muzy :)

no niestety ja się spuścić nie mogę :< może w przyszłości znajdę coś nowego dla siebie :)

o_m_e_n

Twoje doświadczenia? sorry, sorry

użytkownik usunięty
niemamczasu

Ktoś na prawdę ma doświadczenia jak powiedziałaś droga moja koleżanko (szkoda że tylko z forum ale kto wie ;p). Mogę się spuścić za ciebie, nawet z wielką przyjemnością to dla ciebie zrobie :D a potem możemy poszukać coś co być robiła sama co?. Sorry za te teksty jak je pisałem byłem pod wpływem trunków alkoholowych ... wiesz że jestem inny :):)

Lubie George'a Michael'a heh a mój środeczek nie zaznał jeszcze przyjemności jaką zaznałeś ty szatanie :D. Mając w awatarze białą postać można powiedzieć że sikasz po lewej stronie sedesu :D

użytkownik usunięty

1 część mojej wypowiedzi dla bogini forum o tajemniczym nicku "niemamczasu":) ... 2 zaś dla "o_m_e_n"a. Pozdrawiam cię

dziękuje, dziękuje! ;) poszukamy, bo sikanie w majty już mi się trochę nudzi.. :<
moze o_m_e_n zarzuci mi jakąs fajną propozycję ;D