6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Pocałunki

użytkownik usunięty

Cześć!

Chciałbym wybrać się na ten film razem z moją dziewczyną Kasią, ale ona jest bardzo konserwatywna i nie chciałbym jej urazić oglądaniem zbyt śmiałych scen. Napiszcie mi czy w filmie są gdzieś sceny z pocałunkami albo przytulaniem, bo jeśli są to nie możemy na to iśc do kina.

no to nie mozesz isc ;c

ocenił(a) film na 5

Dobry jesteś gościu. Bez pocałunków to ja ci polecam Czarny czwartek. Chociaż nie bo tam też raz całują się w usta. Widocznie nie oglądacie filmów wogóle bo w większości jest przynajmniej jedna scena z seksem. A jak ją urażają zwykłe pocałunki które sorry ale są raczej nieodłączną częścią naszego życia, to bardzo ci współczuję.

użytkownik usunięty
mija12

Nie wiedziałem, że cenzura słowna fw. przepuszcza w postach takie wyrazy jak "seks", to przykre.

ocenił(a) film na 8

Ekhmmm...
To chyba kolejna prowokacja????

ocenił(a) film na 7
szymon23

Dlaczego prowokacja?
Ja też nie cierpię jak się w filmach całują ;/
:DD

ocenił(a) film na 8

Sceny są, ale najpierw są pocałunki na studniówce dla jaj, a potem też, ale takie przelotne. Nie ma "momentów", więc chyba dziewczyna się nie obrazi. Polecam film! ;)

ocenił(a) film na 5
Fudi_

No i są pocałunki samych pań i samych panów. Jest też parę momentów, także jeżeli chcecie uniknąć takich scen, to odradzam ten film

użytkownik usunięty
Tosia_5

Jak to pocałunki samych pań i panów??

ocenił(a) film na 9

wypad na onet

Nieśmieszna prowokacja. Ale jak widać są i tacy, którzy realizują się życiowo w takich zagraniach. Współczuję.

użytkownik usunięty

Moim zdaniem temat pokazujący destruktywny wpływ erotyki (i hetero, i homo) na człowieka nie jest wcale oklepany - to moim zdaniem odważna wypowiedź i właśnie dlatego wartościowa - nikt nigdy nie powiedział o tym w sposób bezpośredni - a to ważny problem - gdyż wszystko ma i zalety, i wady - nie ważne czego więcej. Wypowiadam się na podstawie dyskusji wokół filmu i trailerów. Jednak obejrzę go dopiero na DVD, bo mam słabe nerwy ;-)

ocenił(a) film na 8

Nie musisz jej zabierać, już z nią byłem.