Cześć!
Chciałbym wybrać się na ten film razem z moją dziewczyną Kasią, ale ona jest bardzo konserwatywna i nie chciałbym jej urazić oglądaniem zbyt śmiałych scen. Napiszcie mi czy w filmie są gdzieś sceny z pocałunkami albo przytulaniem, bo jeśli są to nie możemy na to iśc do kina.
Dobry jesteś gościu. Bez pocałunków to ja ci polecam Czarny czwartek. Chociaż nie bo tam też raz całują się w usta. Widocznie nie oglądacie filmów wogóle bo w większości jest przynajmniej jedna scena z seksem. A jak ją urażają zwykłe pocałunki które sorry ale są raczej nieodłączną częścią naszego życia, to bardzo ci współczuję.
Nie wiedziałem, że cenzura słowna fw. przepuszcza w postach takie wyrazy jak "seks", to przykre.
Sceny są, ale najpierw są pocałunki na studniówce dla jaj, a potem też, ale takie przelotne. Nie ma "momentów", więc chyba dziewczyna się nie obrazi. Polecam film! ;)
No i są pocałunki samych pań i samych panów. Jest też parę momentów, także jeżeli chcecie uniknąć takich scen, to odradzam ten film
Nieśmieszna prowokacja. Ale jak widać są i tacy, którzy realizują się życiowo w takich zagraniach. Współczuję.
Moim zdaniem temat pokazujący destruktywny wpływ erotyki (i hetero, i homo) na człowieka nie jest wcale oklepany - to moim zdaniem odważna wypowiedź i właśnie dlatego wartościowa - nikt nigdy nie powiedział o tym w sposób bezpośredni - a to ważny problem - gdyż wszystko ma i zalety, i wady - nie ważne czego więcej. Wypowiadam się na podstawie dyskusji wokół filmu i trailerów. Jednak obejrzę go dopiero na DVD, bo mam słabe nerwy ;-)