6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324784
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

polecacie ten filmik? ..bo w tv reklama jest interesujaca i zachecajaca ..ale jak to zazwyczaj trailery sa super a potem jedno wielkie gówno ;/ prosze o opinie !

PinkFlower

Zdecydowanie polecam! Film jest genialny! :) Ja zamierzam iść na niego drugi raz! :)

ocenił(a) film na 7
PinkFlower

ja również śmiało mogę polecić ten film. dobra polska produkcja, moim zdaniem na czasie i poziomie. cały film obejrzałem z zaciekawieniem i po wyjściu z sali kinowej przez całą drogę powrotną do domu rozmawiałem o nim i interpretacji kilku kwestii poruszonych podczas projekcji. dawno nie byłem na dobrym polskim filmie w kinie ;)

teerce

No dokładnie ,w Polsce teraz sa robione same romansidła i moim zdaniem tego juz za duzoo .Dlatego własnie ta "sala samobójców" mnie zainteresowała wkońcu jakas odskocznia ! dziekuje za opinie !pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
PinkFlower

Sądząc po twoich ocenach dla innych filmów ten film Ci się nie spodoba. Fakt, że w końcu coś innego niż komedie romantyczne napisane przez Łepkowską, ale sam film jest słaby i nie znajdziesz w nim nic fascynującego.

SteroL

Dalej rozpisujcie sie wszyscy zeby kazdy mógl skorzystac !

ocenił(a) film na 9
PinkFlower

Świetny poruszajcy film dla ludzi wrażliwych. W końcu polski film jest uniwersalny i zrobiony na światowym poziomie.

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Film jest lepszy od traileru. Zwiastun mnie specjalnie nie zachęcił...

ocenił(a) film na 5
PinkFlower

Polecam! Dawno nie oglądałam tak dobrego filmu i jestem dumna, że Polacy potrafią stworzyć coś takiego.

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Gorąco polecam, nie zmarnujesz pieniędzy ^_^

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

No i według mnie, niezależnie od opinii, jest to film który każdy powinien zobaczyć.

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

Polecam jak najbardziej! To dobre, polskie kino jakiego dawno nie było. Film wciąga od samego początku... Ciężko po nim dojść do siebie;)

PinkFlower

Zdecydowanie polecam!
Naprawdę dobre kino. To jeden z tych filmów które trzeba zobaczyć. To powiew nowej ciekawej historii, odmiana po wszystkich komediach romantycznych. Dawno nie widziałam czegoś podobnego.

PinkFlower

To bardzo życiowy i prawdziwy film. Jeśli ktoś idzie do kina żeby posłuchać pseudointeligentnych żartów i zobaczyć Adamczyka albo Żmudę po raz setny to wtedy nie polecam.

elfka77

Kurde ;( tak mi polecaliscie miałam isc i sie okazało ze w kinach u mnie nie graja ;(((((

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

bez względu jakie opinie usłyszysz, czy zachecające czy odradzające, powinnaś pójść, gdyż film na pewno przejdzie do historii polskiego kina. Trzeba przyznać, że oprócz wciskania widza w fotel, trzymania napięcia oraz wspaniałej grafiki komputerowej, film zawiera pewne walory edukacyjne przekazane w taki sposób, że odciskają się w pamięci na bardzo, bardzo długo. Także nie zrażaj się, że nie ma tego w Twoim kinie. Polecam, żebyś poszukała w pobliskich miejscowościach czy grają, bo jak juz mówiłam film wpisze się w listę klasyki polskiego kina.

sandolsz

W przejście "Sali samobójców" do historii polskiego kina raczej nie wierzę, aczkolwiek jestem w stanie się zgodzić, że film prezentuje nową jakość w polskim kinie. Chylę czoła dla pana Komasy za to, że nie bał się podjąć trudnego i nieatrakcyjnego dla masowego odbiorcy tematu i przedstawić go w tak sugestywnej formie. Film rzecz jasna gorąco polecam!

ocenił(a) film na 1
PinkFlower

NIE POLECAM! Jeden z gorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam.

ocenił(a) film na 9
kasiajagger

do kasiajagger :
dlaczego ten film ci się nie podobał, uzasadnij proszę?

kinolus

no własnie uzasadniac prosze ..! Narobiliscie mi ochoty zeby wkoncu podniesc tyłek i wyruszyc na poszukiwania najbizszego kina z Tym filmem !

PinkFlower

Jak najbardziej polecam, długo po filmie doslownie się trzęsłam ... miałam ciary na calym ciele

nashla

Szczerze polecam. Film bardzo trafnie ukazuje jak łatwo jest manipulować ludźmi i do jak strasznych konsekwencji może to doprowadzić. Wszyscy mamy wpływ na otaczające nas osoby a niedostrzeganie innych może doprowadzić do tragedii.
Prezentowany obraz przestawi zagłębianie się we własne szaleństwo podsycane przez ludzi niezdających sobie sprawy z konsekwencji własnych słów. Skłania to do przemyśleń, a to jest bardzo cenne w kinie.