polecacie ten filmik? ..bo w tv reklama jest interesujaca i zachecajaca ..ale jak to zazwyczaj trailery sa super a potem jedno wielkie gówno ;/ prosze o opinie !
ja również śmiało mogę polecić ten film. dobra polska produkcja, moim zdaniem na czasie i poziomie. cały film obejrzałem z zaciekawieniem i po wyjściu z sali kinowej przez całą drogę powrotną do domu rozmawiałem o nim i interpretacji kilku kwestii poruszonych podczas projekcji. dawno nie byłem na dobrym polskim filmie w kinie ;)
No dokładnie ,w Polsce teraz sa robione same romansidła i moim zdaniem tego juz za duzoo .Dlatego własnie ta "sala samobójców" mnie zainteresowała wkońcu jakas odskocznia ! dziekuje za opinie !pozdrawiam
Sądząc po twoich ocenach dla innych filmów ten film Ci się nie spodoba. Fakt, że w końcu coś innego niż komedie romantyczne napisane przez Łepkowską, ale sam film jest słaby i nie znajdziesz w nim nic fascynującego.
Świetny poruszajcy film dla ludzi wrażliwych. W końcu polski film jest uniwersalny i zrobiony na światowym poziomie.
Polecam! Dawno nie oglądałam tak dobrego filmu i jestem dumna, że Polacy potrafią stworzyć coś takiego.
No i według mnie, niezależnie od opinii, jest to film który każdy powinien zobaczyć.
Polecam jak najbardziej! To dobre, polskie kino jakiego dawno nie było. Film wciąga od samego początku... Ciężko po nim dojść do siebie;)
Zdecydowanie polecam!
Naprawdę dobre kino. To jeden z tych filmów które trzeba zobaczyć. To powiew nowej ciekawej historii, odmiana po wszystkich komediach romantycznych. Dawno nie widziałam czegoś podobnego.
To bardzo życiowy i prawdziwy film. Jeśli ktoś idzie do kina żeby posłuchać pseudointeligentnych żartów i zobaczyć Adamczyka albo Żmudę po raz setny to wtedy nie polecam.
bez względu jakie opinie usłyszysz, czy zachecające czy odradzające, powinnaś pójść, gdyż film na pewno przejdzie do historii polskiego kina. Trzeba przyznać, że oprócz wciskania widza w fotel, trzymania napięcia oraz wspaniałej grafiki komputerowej, film zawiera pewne walory edukacyjne przekazane w taki sposób, że odciskają się w pamięci na bardzo, bardzo długo. Także nie zrażaj się, że nie ma tego w Twoim kinie. Polecam, żebyś poszukała w pobliskich miejscowościach czy grają, bo jak juz mówiłam film wpisze się w listę klasyki polskiego kina.
W przejście "Sali samobójców" do historii polskiego kina raczej nie wierzę, aczkolwiek jestem w stanie się zgodzić, że film prezentuje nową jakość w polskim kinie. Chylę czoła dla pana Komasy za to, że nie bał się podjąć trudnego i nieatrakcyjnego dla masowego odbiorcy tematu i przedstawić go w tak sugestywnej formie. Film rzecz jasna gorąco polecam!
no własnie uzasadniac prosze ..! Narobiliscie mi ochoty zeby wkoncu podniesc tyłek i wyruszyc na poszukiwania najbizszego kina z Tym filmem !
Szczerze polecam. Film bardzo trafnie ukazuje jak łatwo jest manipulować ludźmi i do jak strasznych konsekwencji może to doprowadzić. Wszyscy mamy wpływ na otaczające nas osoby a niedostrzeganie innych może doprowadzić do tragedii.
Prezentowany obraz przestawi zagłębianie się we własne szaleństwo podsycane przez ludzi niezdających sobie sprawy z konsekwencji własnych słów. Skłania to do przemyśleń, a to jest bardzo cenne w kinie.