6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Wróciłam parę chwil temu z kina. Jestem zachwycona filmem i na pewno będę śledziła karierę Jakuba, który przekonał mnie swoją postacią w 100%. Rewelacyjne, bardzo dojrzałe kino, które po seansie pozostawia nutę niepokoju. Naprawdę polecam.

Pani_Bovary

Tylko nutę? Jakub stworzył bardzo dziwnego niezwykłego bohatera, kogoś tak pokręconego, że prawie nie ma osobowości i to jest jego tragedią. Brawa dla tego aktora i dla aktorów w tym filmie!

TonyMontanna

Może niekoniecznie nie mającego osobowości, ale po prostu szukającego tolerancji i za mocno przerażonego własnym sobą. Przynajmniej ja tak to odebrałam. Gdyby w szkole nie spotkał się z wykpieniem i wyśmianiem to jego losy potoczyły by się inaczej. Pamiętam, że jako nastolatka nawet nieświadomie przejmowałam się tym, jak postrzegają mnie ludzie w szkole. W tym wieku chce być się zrozumianym, a Dominik był samotny i zagubiony.

ocenił(a) film na 5
elfka77

Moim zdaniem film za długi, przez prawie połowę filmu mnie nudził, nie polecam nikomu kto chce zobaczyć dobry film, może się podobać tylko nie wymagającym widzom oczekującym od filmu ciekawej historii.

ocenił(a) film na 7
WielkaPustka

ja natomiast nie zauważyłam kiedy zaczął zbliżac się do końca, ani przez chwilę nie byłam znudzona i z zaciekawieniem ogladałam poszczególne sceny, mnie minął zbyt szybko ;]

WielkaPustka

zgadzam się z "WielkaPustka" film nie zachwyca, a wręcz nudzi. Zapowiadał się całkiem fajnie, jednak bardzo mnie rozczarował. Nie polecam.