6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324906
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Ten film istnieje w Polsce na tych samych zasadach, co Twilight za granicą. Wyżyłem się, dziękuję.

koorchacheck

dziekujemy, dobranoc

ocenił(a) film na 3
niemamczasu

Nawzajem.

ocenił(a) film na 1
koorchacheck

taka prawda jest to film dla ludzi ograniczonych umysłowo lub emo-pedałów i skąd taka wysoka ocena???

ocenił(a) film na 3
sumolimpijczyk

Spadaj z mojego tematu, bo fanom Sali tylko argumenty o niedojrzałości podstawiasz.

koorchacheck

dziekuje

ocenił(a) film na 1
niemamczasu

mam prawo do własnego zdania i powiem : Film o kurde jakimś smutnym pedale ? pełno takich filmów teraz ale jakie społeczeństwo takie filmy

sumolimpijczyk

skoro tak odbierasz ten film to Twoja sprawa

ocenił(a) film na 10
koorchacheck

Piszesz tak pewnie, bo usłyszałeś w wywiadzie, że Komasa inspirował się tym filmem. A raczej chciał, żeby był tak samo tajemniczy, wampiryczny, momentami przytłaczający, straszny i przerażający. Niestety, znalazł to w "Twilight", co nie jest zbyt dobrym przykładem, ale sądzę, że w "Sali" nie ma żadnego odniesienia do tamtego obrazu i nie można ich porównywać.
A jeśli oceniasz "Salę" jako film o emo-geju to naprawdę masz bardzo proste, schematyczne i stereotypowe myślenie albo nie chce Ci się bardziej zagłębić w problemy, jakie są tam pokazane. Ale masz rację, każdy odbiera film indywidualnie.