Ten film istnieje w Polsce na tych samych zasadach, co Twilight za granicą. Wyżyłem się, dziękuję.
taka prawda jest to film dla ludzi ograniczonych umysłowo lub emo-pedałów i skąd taka wysoka ocena???
Spadaj z mojego tematu, bo fanom Sali tylko argumenty o niedojrzałości podstawiasz.
mam prawo do własnego zdania i powiem : Film o kurde jakimś smutnym pedale ? pełno takich filmów teraz ale jakie społeczeństwo takie filmy
Piszesz tak pewnie, bo usłyszałeś w wywiadzie, że Komasa inspirował się tym filmem. A raczej chciał, żeby był tak samo tajemniczy, wampiryczny, momentami przytłaczający, straszny i przerażający. Niestety, znalazł to w "Twilight", co nie jest zbyt dobrym przykładem, ale sądzę, że w "Sali" nie ma żadnego odniesienia do tamtego obrazu i nie można ich porównywać.
A jeśli oceniasz "Salę" jako film o emo-geju to naprawdę masz bardzo proste, schematyczne i stereotypowe myślenie albo nie chce Ci się bardziej zagłębić w problemy, jakie są tam pokazane. Ale masz rację, każdy odbiera film indywidualnie.