FILM MOZE WYWOŁYWAĆ NUDNOŚĆI WYMIOTY ZAWROTY GŁOWY BIEGUNKE A NAWET MARTWICE MÓZGU FILM OGLĄDASZ NA WŁASNE RYZYKO URAZY ZWIAZANE Z FILMEM NIE BĘDĄ REFUNDOWANE PRZEZ NFZ
Kolejne nawiązanie do wczorajszej rozmowy Droga Kasiu :) (wypowiedz pozbawiona jakiegokolwiek sensu, nie dającego żadnych dowodów, a tylko zaśmiecające forum)
film słaby bez większego sensu ci którzy go oceniają po 10 coś z nimi jest nie tak co w tym filmie ze tak długo sie utrzymuje w swiecie kinematografii zniknij wreszcie na zawsze lecz ta fatalna pomyłka filmowa na zawsze zostanie w głowach tych którzy go obejrzeli
Myślę że jednak w małym może stopniu ale tak, bo to było WCZORAJ, a nawet dokładniej minionej nocy, a nie tydzień czy dwa :) ale OK po tobie się można wszystkiego spodziewac heh :D
Wiesz co? Nie dość, że nie przyjmujesz zaproszeń od znajomych to nie czytasz od nich wiadomości :P Jesteś okropny!
Powiem Ci, że nie mylisz się - po mnie można się różnych rzeczy spodziewać :D
Przepraszam cie jakich wiadomości ??? :) Nie staram się byc okropny, a jeśli tak się wygląda to tylko przez moją nieuwagę albo niedociągnięcie z mojej strony ;)
I kto tu jest okropny ;) Wybaczyłaś mi już tyle razy to co ci szkodzi kolejny raz :D
Za twoje złote serce (przynajmniej dla mnie ;)) powinnaś dostać pokojową nagrodę nobla i chwała Ci za to Kasieńka
Na pewno jeszcze Cię wykorzystam :D
PS. Zobacz co my zrobiliśmy z tego tematu Roberta :D
czekam aż kolejny raz będę potrzebny, jakby co to wal jak w dym :D
Robert chyba nie będzie mieć nam tego za złe (mam taką nadzieję) ;)
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2011-539509/discussion/Dlac zego+nie+podoba+Ci+si%C4%99+%22Sala+Samob%C3%B3jc%C3%B3w%22,1665050 - skoro film Ci sie nie podoba to wejdz na ten watek i się wypowiedz. Po co tworzyć kolejny temat i pisac w kółko to samo? ;)
aha ja sie wypowiem .. wasze wpisy zaje*biscie nawiazuja do filmu ..piszcie se na gadu i niezasmiecajcie forum jak jakies małe dzieci
juz pisałem grafika jak z komodory muzyka scenariusz a w zasadzie jego brak słaba fabuła na temat dzisiejszej młodziezy aktorzy zagrali jak na przedstawieniu w domu starców i to wszystko
no to ja widze, ze w domu starców fajne przedstawienia wystawiają skoro aktorzy grają tak jak w "sali..', chyba sie kiedys przejde.
To ja poproszę babcię, żeby zabrała mnie na wycieczkę do domu starców, skoro tam tak grają :D
To jaka jest ta dzisiejsza młodzież? Nie pije, nie pali, nie ćpa, nie chodzi na imprezy, nie kontaktuje się przez Internet? Nie wiem gdzie Ty żyjesz :D
Kto Cię dziś doceni? Tylko Ty sam znasz swoją wartość i wiesz, na co Cię stać...