6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324803
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

"Niech każdy z Was spojrzy na życie swoich dzieci bo one są sensem życia nie zarobione
pieniądze" Adam Małysz

ocenił(a) film na 8
Konrad_good

Przede wszystkim jest to film dla rodziców, bo na bank w każdym społeczeństwie znajdzie się wiele takich rodzin. Na zachodzie były już przypadki, że zagubione gnojki zabijały w szkołach kilkanaście osób i ten film jest między innymi ostrzeżeniem przed takim scenariuszem. Bardzo dobry film dla widza który myśli.

ocenił(a) film na 5
twim

Wszystko super ale weźcie się ogarnijcie z Małyszem. Dobra był wielkim sportowcem ale nie róbcie z niego nie wiadomo kogo i nie cytujcie wszystkiego co powie , to się robi dziwne.

ocenił(a) film na 10
pacho15

Pier_dolicie! Film miał dobre przesłanie i ogólnie był super. Zgadzam się z "twim"'em

itka28

Małysz powiedział banał z którym oczywiście każdy się zgodzi, tylko idiota by się nie zgodził

ocenił(a) film na 8
pacho15

Stary średnio mnie obchodzi co powiedział Małysz , ja tu sie wypowiedziałem na temat filmu. A Małysz jak się będzie tak wymądrzał na wszystkie tematy to zniweczy większośc swojego wizerunku na który tak ciężko pracował, a sportowcem jest wielkim.