Film jest niesamowity, zrobił na mnie ogromne wrażenie. Nie było jeszcze takiego filmu w polskim kinie, zdecydowanie jeden z najlepszych filmów jakie w ogóle widziałam, niesamowicie emocjonalny. Sądzę jednak, że dla wielu ludzi może być zupełnie niezrozumiały. Ja jestem po nim wstrząśnięta. Polecam outsiderom i ludziom wrażliwym, czującym się obco we własnym środowisku, nie polecam młodzieży, chyba, że wyjątkowo dojrzałej emocjonalnie. Jak dla mnie ten film to arcydzieło a Jakub Gierszał zagrał rewelacyjnie, bardzo naturalnie i przekonująco. Świetny aktor!
w 100% się zgadzam. film jest na prawdę bardzo dobry. i tak jak napisałaś: dla ludzi dojrzałych. film świetnie opisuje tematykę ZUI -> zespół uzależnienia od internetu. również jaka delikatna i krucha jest psychika młodego człowieka. brawo! jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam.
Może to prawda że dla większości młodzieży może byc nieodpowiedni ponieważ nie wszyscy potrafią zrozumiec trudną sytuację w jakiej się znajduje Dominik... Ja z dumą mogę przyznac się że mam 15 lat i chyba udało mi się zrozumiec ten film i przyznaję że jest niesamowity.. .Poprostu wbija w fotel !!
wbija w fotel niesamowicie, chciałabym przeżyć to wszystko jeszcze raz.. i jeszcze.. żaden film tak na mnie nie podziałał.. :)