hahahaha , proszę was nie kierujcie się tytułem , właśnie przed sekundą wróciłam z kina i nie mogłam się powstrzymać żeby tu zajrzeć . Tak tak wiem mam tylko 15 lat , nie mam takiego życia jak on i nie wiem nic o czymś takim. Wiem tylko że ten film był jednym z najlepszych polskich filmów jakie oglądałam .. Świetnie obrazuje życie przeciętnych nastolatków , Kurde nie wiem co napisać ! Film mną wstrząsał , oniemiałam , wyszłam jakbym zobaczyła jakiegoś ducha i czuje jakby zmieniło mi się podejście do życia , osobowość nie wiem już no matko.. jestem taka no .. inna. To było straszne . Chodzi o życie Dominika . .bo naprawdę to film pokazywał jak ludzie są gejami , klną ile popadnie i są emo i się tną . 
Ale to tylko taka moja refleksja dla śmiechu . FILM BYŁ CUDOOOWNY BOSKI NAJLEPSZY NO EXTRA . Taa , ta teraz mnie zwyzywajcie że lubie takiego gniota . z resztą żadnego gniota ! Boski <horror> :))
hm. Wiesz co? Powinieneś chwilkę (najlepiej do rana) poczekać z pisaniem na forum :)
Zdecydowanie powinna. To jest nieskładne i bezsensu. Już nie mówiąc o tym, że jak było ustalane film nie jest o gejach ani emo, a nie klneli tak dużo itp.