6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Dobra dziewuchy, pewnie strzelacie sobie z palca nad zdjęciem Dominiczka - dobra.
Sikacie na Bednarka, teraz zastąpi go Dominiczek......

ocenił(a) film na 8
memphis007

Tu się zgodzę, niestety już się robi szał, jak zwykle, ale no cóż, nie ucieknie się od tego, że ludzie często oceniają aktorów według tego czy im się podoba fizycznie czy nie... no i dobrze powiedziane :P Dominik, a nie Jakub, bo też pamięta sie imiona bohaterów, a nie aktorów ;)

ocenił(a) film na 8
nem871

Mam 25 lat, nie "strzelam sobie z palca" na widok nastolatka, sorry. Uważam, że zarówno tutaj jak i we "Wszystko co kocham" bardzo dobrze zagrał po 1 jak na amatora, po 2 w porównaniu z "gwiazdami" polskiego kina młodego pokolenia. Koniec.

ajka_k

zgadzam się w 100%

memphis007

a Twoja wypowiedź jest na tak niskim poziomie że płakać się chce i weź może przeczytaj jak chłopak ma na imię zanim zaczniesz coś pisac.

b_daviss

Całkowicie się zgadzam z przedmówcą.

Jakub(!) wg mnie jeszcze tak naprawdę pokaże na co go stać i rozwinie swoje aktorstwo. Biorąc pod uwagę filmy, w których brał udział do tej pory - jestem pod wrażeniem.

Kingusia_92

On juz pokazal na co go stac... moim zdaniem na prawde swietnie zagrał we wszystko co kocham a jeszcze lepiej wcielil sie w role Dominika w sali samobojcow...
te dwa filmy pokazaly ze Jakub Gierszal jest na prawde dobrym aktorem.. wcielil sie w zupelnie dwie rozne role to wystarczy...
dla porownania dam Filipa Bobka.. ktory w kazdym filmie jak na razie grał jakiegoś prezesa/kierownika firmy...

ocenił(a) film na 9
memphis007

Jak już widziałam wpisujesz to w każdym innym temacie, na który wejdziesz, ponieważ najwyraźniej wymyśliłeś to zdanie i byłeś z niego bardzo dumny. Gratuluje, już dawno nie widziałam czegoś bardziej żałosnego.