Nie wiem co dzieciaki do lat 16 widzą w tym gównie.fabuła to tragedia a raczej jej brak.cały czas wszystko kręci się w okół aktualnego bądź co bądź tematu uzależnienia od multimediów w szerokim zakresie.Po 15 minutach chciałem wyjść z kina niestety byłem tam z klasą.Filmowi wystawiam ocenę 1.Żałosne żarty, pokazanie niedojrzałej młodzieży i cały ten chłam sprowadza film do totalnej katastrofy.Oczywiście jego sukces tłumaczę(jak i większość ludzi) poziomem intelektualnym obecnej młodzieży i popytem na pedalstwo i "emo" czymkolwiek jest to gówno.A dzieciakom proponuje wstrzymanie się i przemyślanie ewentualnej wypowiedzi.
Widać żeś jest megaintelektualista... Jak dla mnie film GENIALNIE nakręcony, bije na głowę większość polskich gówienek typu och karol 2 czy kochaj i tańcz. Fabuła niebanalna, film jest po prostu, motyla noga (niech ch u j jasny strzeli tą auto-cenzurę), nie dla każdego i trzeba przeżyć młodociane załamanie nerwowe by poczuć klimat filmu. Dla mnie 8/10
Obelgą dla polskiej kinematografii byłaby kolejna romantyczna komedia pokroju"Kochaj i tańcz w weekend, jedząc kolejne ciacho Karolu 5". Żyjemy w społeczeństwie konsumpcyjnym, gdzie media rządzą naszym życiem ile się da. Potęga internetu jest zarazem chwałą jak i największą jego porażką. Sala samobójców opowiada o kilku ważnych rzeczach, o których wszyscy wiemy, ale siedzimy cicho, będąc częścią tego systemu. Portale społecznościowe i wirtualne alter ego to domena nas wszystkich. Nawet teraz, pisząc na filmwebie. Tylko od nas samych zależy kiedy przegniemy pałkę i totalnie się wyalienujemy. Mam tylko jedną obawę, co do Sali. Boję się, że stanie się z tm filmem to samo, co z Galeriankami. Część osób zacznie przeszukiwać internet wzdłuż i wszerz po to żeby odnaleźć realne Sale samobójców, a część osób będzie schizować, że ich dzieci korzystając z komputera zaraz będą mieć myśli samobójcze albo inne dewiacje. To tyle z zastrzeżeń. Sam film ogląda się dobrze i w sumie przyjemnie. Trochę zbyt szumnie ogłosili, że to animacja, bo tam może z 15 minut takowej jest;)