6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324841
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

tego biednego chłopaczka, wzruszające 1/10

Immortal_Stasin

Żeby jeszcze ta Twoja "krytyka" była konstruktywna... Ręce opadają nad Twoją głupotą.

ocenił(a) film na 7
Heavyrotation

Moim zdaniem film to porażka i nie będę się o nim rozpisywał jak większość wybitnych krytyków filmowych udzielających się w dyskusjach. A poza tym wszystko zostało już napisane poniżej (mam na myśli negatywne opinie i ich uzasadnienia) a ja się z tym zgadzam.

ocenił(a) film na 4
Immortal_Stasin

'urzekła mnie historia tego biednego chłopczyka'
człowieku ogarnij się :/
to jest rzeczywistość. takie sytuacje to dla niektórych codzienność a ty sobie z tego drwisz. nie ma w tym nic śmiesznego.
trochę empatii :/

ocenił(a) film na 2
popkowata

Nie ma takich sytuacji. Takie sytuacje to dla nikogo codzienność. Pieprzycie jak potłuczeni, Wy, wszyscy fani tego gniota. Takie problemy może mieć tylko "Warszafka", ale nawet tam nie ma takiej rozpaczy i żałości, jaka została przedstawiona w tym filmie. W dupach się od "Internetów" poprzewracało. Kilka dni na polu, na wsi i by zobaczył gówniarz jak prawdziwe życie wygląda. "Sala samobójców" to film debilny, kierowany do nastolatek, które w życiu nie widziały żadnego ambitnego filmu, bądź utożsamiają się z głównym bohaterem. Jeśli są takie osoby to współczuje rodzicom.

ocenił(a) film na 4
trutek122

dzięki inteligencie za twoją wypowiedź pełną argumentów.
są takie sytuacje. pooglądaj uwagę, wiadomości i obudź się Śpiąca Królewno.
dla twojej wiadomości wielu z 'tych gówniarzy' mieszka na wsi.
ps. powiedziałam wyraźnie - dla NIEKTÓRYCH to jest codzienność.
czytaj uważnie i zacznij orientować się, co się dzieje na świecie.
to że o czymś nie masz pojęcia, nie znaczy że nie istnieje.

ocenił(a) film na 9
trutek122

:)Ty pewnie siedzisz na wsi i nie masz pojecia o problemach"Warszawki"!Czlowieku kazdy ma swoje problemy i prawo do tego zeby je miec!Dla jednego tragedia to nadopiekunczy rodzice a dla innego kompletny brak zainteresowania z ich strony!A jezeli juz sa takie os jak pisales to moze raczej trzeba wspolczoc tym osobom rodzicow a nie na odwrot!!!Zauwazylam ze ten film odbierany jest jakby na 3fazy: po pierwsze ze chory film,ze emo,ze gej i rozpieszczony bahor,po drugie ze chory film ze takich sytuacji nie ma,film jest nie rzeczywisty i wogole nie dotyka tematow problemow dzisiejszej mlodziezy i po trzecie odbiera go cala reszta ktora widzi w nim sens,rozumie tematyke i odbiera film pozytywnie jako film ktory jest odzwierciedleniem dzisiejszych czasow(czyli prawidlowo :D )