Byłam wczoraj na tym filmie i jestem zafascynowana. Przyznam szczerze , że początek - jak pokazali tego faceta w operze , nie bardzo wiedziałam co mam o tym filmie myśleć , ale potem jak się rozkręciło , to mnie zatkało. Język młodzieżowy , współczesny , chwilami wulgarny. Muzyka świetna , idealnie dobra. Gra aktorska fascynująca - w szczególności Jakuba Gierszała. Bardzo dobrze zagrał rolę Dominika. Trochę dziwna była scena judo z udziałem Alexa i Dominika , albo to jak ich pokazali pod prysznicem , ale bardzo mi było szkoda Dominika , w jaki sposób potraktowali go potem równieśnicy. Rodzice Dominika byli ludzmi strasznie zajęci sobą , niby się nim interesowali , ale wydaje mi się , że to było tylko na pokaz. Był zdany na siebie i właśnie wtedy pojawiła się Sylwia. Urocza i okrutna dziewczyna , manipulująca ludzmi. Wprowadziła go w świat samobójców , gdzie podobno wszyscy ludzie siebie rozumieli. Podobała mi się scena , pod koniec , jak Sylwia wybiegła z pokoju i krzyczała , oraz filmik , który pokazali na końcu , był bardzo wstrząsający.