6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324870
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Nareszcie! Polscy filmowcy udowodnili, że można nakręcić coś innego, lepszego niż debilne komedie w stylu "Lejdis". Brawo!

ocenił(a) film na 7
brucho

nie zgadzam się, lejdis akurat było jeszcze w miarę ok.
ale np los numeros można podać jako debilne.

ocenił(a) film na 7
Astral_the_Shadow_Prayer

Los numeros było debilne!
A lejdis też nie było takie fajne
SALA SAMOBÓJCÓW<SALA SAMOBÓJCÓW<SALA SAMOBÓJCÓW!!!
Więcej takich filmów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
wiki11

Ja od pierwszego kwietnia zbieram wszystkie ulotki z kina z repertuarem, ale na każdy film patrzę z dezaprobatą, myślę że szybko do kina nie pojde. (chyba że znow będzie powtórka ''Sali'';D ) . Sądzę że nie znajdę nigdy filmu, który by mnie bardziej zszokował, zmiażdżył i wzruszył, jak ten.

ocenił(a) film na 2
reliance

Obejrzyj http://www.filmweb.pl/film/Morderstwo+pierwszego+stopnia-1995-1055 i zastanów się 50x zanim jeszcze raz napiszesz, że Sala Samobójców to mocny i wstrząsający film.

trutek122

a przepraszam bardzo "sala samobojcow" nie mogła ją wzruszyć i nią wstrząsnąć? Każdy inaczej odbiera ten film :)

ocenił(a) film na 2
niemamczasu

Ok, ten film mógł ją zszokować, zmiażdżyć [śmiech] i wzruszyć, ale to trzeba naprawdę wcześniej nie oglądać żadnego "mocnego" filmu. Pierwszy lepszy dramat czy thriller jest mocniejszy od Sali, ma lepszą puentę i bardziej skłania do przemyśleń..

ocenił(a) film na 10
trutek122

Dzięki wielkie! Na pewno obejrzę ; )