6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Wow!

ocenił(a) film na 10

Dawno nie siedziałam w kinie tak skupiona i wpatrzona... Moim zdaniem film na światowym poziomie. Możemy być dumni. ja przynajmniej jestem. Jestem zachwycona grą aktorską Jakuba... pani Kulesza i pan Pieczyński też dali radę, jednak to jak Jakub zagrał Dominika wstrząsnęło mną dogłębnie.Czuć te wszystkie emocje... Ma w sobie coś pociągającego ale i irytującego... A jego lewy profil ahhh... :) Do tego świetna muzyka. Chętnie obejrzę ponownie.

ocenił(a) film na 9
patrykotka

Miałem dokladnie tak samo. Film wbija w fotel. Ostatnio "kopnął" mnie tak "Dom zły".

ocenił(a) film na 2
patrykotka

Nie wiem co tam jest aż tak wciągającego. Ten film potwierdza moją opinie, że polakom nie chce się robić dobrych filmów. Napisałem, że nie chce, bo pokazali że potrafią, takimi filmami jak np "Dług", "Pogoda na jutro", "Historie miłosne", "Wesele". Natomiast co do Sali samobójców to po 20-30 minutach miałem ochotę osobiście dać mu nóż, albo sznurek, żeby przyspieszyć proces. W filmie można pochwalić tylko "starszych aktorów". Agata i Krzysztof dali radę. Co do gry aktorskiej filmowego Dominika to wypadła bardzo słabo, ale ma jeszcze czas, żeby się nauczyć :) Ogólnie nie polecam filmu zdecydowanie.