Koniecznie muszą go obejrzeć wszyscy rodzice. To film, który powinien być obowiązkowo wyświetlany na wywiadówkach. Szczerze powiem, że byłam w ogromnym szoku zarówno w trakcie jak i po zakończeniu projekcji. Nie da się opisać ciszy, która trwała długo po zakończeniu ostatniej sceny. Film wspaniały i ogromne brawa dla odważnego, młodego aktora.
Masz rację, tak samo Requiem dla Snu powinni puszczać dzieciakom, które mogą potencjalnie zacząć brać narkotyki, a Efekt Motyla ludziom, którzy chcą podróżować w czasie.
dodałabym jeszcze Apollo 13 dla tych którzy... no ale nic:) ja nie wiem do jakich wy kin chodzicie i co wy macie z ta cisza po seansie, u mnie wiekszosc powstala i zaczela opuszczac sale od razu po zakonczeniu (w koncu sporo coli mozna wypic przez dwie godziny) prowadzac najnormalniejsze w swiecie rozmowy (przewaznie o pogodzie) // ja chyba musze sobie multipleksa zmienic
A jednak bardzo na miejscu. Pokazuje głupote wypowiedzi autorki tematu. Już nie komentując "nie da sie opisać ciszy, która trwała długo po zakończeniu". Świadczy o bardzo ubogich umiejetnościach autorki, no i u mnie jakoś też ludzie normalnie wyszli, co prawda były ze 2-3 osoby płaczące itp, ale jakoś sala nie wyglądała na załamaną.