6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324803
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Koniecznie muszą go obejrzeć wszyscy rodzice. To film, który powinien być obowiązkowo wyświetlany na wywiadówkach. Szczerze powiem, że byłam w ogromnym szoku zarówno w trakcie jak i po zakończeniu projekcji. Nie da się opisać ciszy, która trwała długo po zakończeniu ostatniej sceny. Film wspaniały i ogromne brawa dla odważnego, młodego aktora.

ocenił(a) film na 3
MonikaSz_filmweb

Masz rację, tak samo Requiem dla Snu powinni puszczać dzieciakom, które mogą potencjalnie zacząć brać narkotyki, a Efekt Motyla ludziom, którzy chcą podróżować w czasie.

davet

dodałabym jeszcze Apollo 13 dla tych którzy... no ale nic:) ja nie wiem do jakich wy kin chodzicie i co wy macie z ta cisza po seansie, u mnie wiekszosc powstala i zaczela opuszczac sale od razu po zakonczeniu (w koncu sporo coli mozna wypic przez dwie godziny) prowadzac najnormalniejsze w swiecie rozmowy (przewaznie o pogodzie) // ja chyba musze sobie multipleksa zmienic

davet

Ta infantylna ironia była zbędna.

ocenił(a) film na 5
gonia fw

A jednak bardzo na miejscu. Pokazuje głupote wypowiedzi autorki tematu. Już nie komentując "nie da sie opisać ciszy, która trwała długo po zakończeniu". Świadczy o bardzo ubogich umiejetnościach autorki, no i u mnie jakoś też ludzie normalnie wyszli, co prawda były ze 2-3 osoby płaczące itp, ale jakoś sala nie wyglądała na załamaną.