Pasja Dominika jest internet ,bo ambitni i zapracowani rodzice nie maja czasu dla
niego.Pewnego razu wchodzi na strone,gdzie zaplakana dziewczyna prosi go o pomoc w
odebraniu sobie zycia.Jest jenak wyrafinowana i wciaga go w niebezpieczna gre.Z czasem
nie moze obejsc sie bez widoku Sylwii.Przez 10 dni nie wychodzi z zamknietego swego
pokoju,nie je i nie spi.Zaniepokojona gosposia powiadamia policje i chlopaka przewoza do
szpitala.Lekarze nie maja z nim kontaktu a pozniej taki sam los czeka rodzicow i
zatrudnionych prychiatrow.Wreszcie ojciec niewytrzymuje i odcina go od internetu.To
poczatek tragedii.Film to dramat Dominika i przestroga dla wszystkich uzaleznionych od
internetu.Wspanialy scenariusz,swietne zdjecia,dobra gra aktorska i wlaczona do filmu
animacja oddaja klimat Sali samobojcow.Goraco polecam mlodym internautom i ich
rodzicom.8/10.
Mietek Jakobs
Ten film nie tylko przestrogą dla uzależnionych od internetu, ale pokazuje też jakim skarbem jest życie [spoiler]
mimo, że
film zakończył się samobójstwem Dominika
Ja dzisiaj widziałam film po raz czwarty i zrobił na mnie takie samo, albo jeszcze większe wrażenie. Genialny. Zdania nie zmienię.
PS. Co do tematów i problemów, jakie porusza to można ich zliczyć co najmniej dwadzieścia.
Film świetny :) Jakub Gierszuła naprawdę zagrał świetnie.
Przekaz bardzo ważny dla młodzieży, więcej takich filmów polskich.
Wystawiłam 8 bo naprawdę na to zasługuje.