Muzyka po prostu boska... wszystko piękne...
A co do niektórych chłopaków, którzy uważają, że ten film to "Polski gniot" to według mnie oni są po prostu o niego zazdrośni... cóż... taka prawda.
Dla mnie to najlepszy film jaki widziałam ! Żadne Amerykańskie gówna tego nie podbiją !
To jest film o prawdziwym życiu.
Gdy go oglądałam miałam miałam ciarki na rękach... Tak ten film na mnie działa ; )
Hmm... myślę, że Kubie lepiej byłoby we włosach z filmu, niż jakie ma w realu, ale i tak z niego ciacho <3 Super zagrał Dominika.
Gdyby nie motyw gejowski to byłoby dla mnie bardziej zjadliwy.Poza tym film jest oryginalny i tylko tyle mogę o nim powiedzieć 7/10
A no może masz rację, niektóre sceny były troszkę nie na miejscu... Niektórych to przeraża, gdy chłopak z chłopakiem się całują itp. ale znowu ktoś się może tym podniecić. Cieszę się, że film się podoba. ;)
I tak wysoka ocena z Twojej strony. Ale nie rozumiem co jest złego w motywie homoseksualnym? Miał on zarówno swoją przyczynę (wygłupy podpitych dzieciaków na studniówce), jak i skutek (odcięcie się Dominika od świata zewnętrznego i SS)
Czyli ogólny wpływ na całą fabułę filmu.
O nie, ocena jest jaka powinna być i jej nie zmienię. Ehh, ja nie mówię, że od razu złego, po prostu ktoś się może tym obrzydzić... Co prawda, to prawda. Upili się i na takich właśnie efektach się skończyło, chodzi mi o te wygłupy jak coś. Pozdrawiam ;)
Kochana, mój post był odpowiedzią do postu Adama nie Twojego ;) (masz to zresztą zaznaczone na końcu mojej wypowiedzi). Kwestia ocen jest indywidualną sprawą każdego, nic mi do tego, stwierdziłam, że jak na taki komentarz to i tak wystawił sporo oczek, co wg mnie akurat jest ok, bo film bardzo mi się podoba.
A faktycznie. Mój wielki błąd. Przyczyną było to, że nie mam włączonej lampy i jestem teraz trochę rozkojarzona, ale w końcu się zrozumiałyśmy.