6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

bleee

ocenił(a) film na 1

Beznadzieja i ogólnie żenua.

critic_filmweb

A oglądałeś chociaż?

ocenił(a) film na 1
Cathe

oczywiście, że oglądałem ale może nie jestem nastolatkiem i dlatego nie rozumiem tego filmu. Poza tym nie było informacji, że jest to film dla przewrażliwionych nastolatków.

ocenił(a) film na 7
critic_filmweb

Wg mnie to film jest przeznaczony bardziej dla rodziców :) Jak dla mnie bardzo dobry . Daje do myślenia...

ocenił(a) film na 9
critic_filmweb

Nie rozumiesz tego filmu bo własnie jesteś nastolatkiem. Ten film jest przeznaczony dla rodziców a nie dla dzieci. Gdybyś miał własne nastoletnie dzieci zrozumiałbyś co reżyser chciał przekazać. A tak ... zwyczajnie nie kumasz czaczy :)

ocenił(a) film na 1
ghost70

Wiem jedno, nastolatkiem nie jestem:)

ocenił(a) film na 8
critic_filmweb

sądząc po nicku nie jest to istotne, trzeba skrytykowac po prostu, dla zasady ;-D

ocenił(a) film na 1
stokrotka90_1990

negatywna opinia a nie krytyka.

ocenił(a) film na 8
critic_filmweb

eee chyba przesadzasz z tymi przewrazliwionymi nastolatkami . Ale to Twoja opinia, szanuję.

ocenił(a) film na 1
stokrotka90_1990

a i jeszcze jedno, wydaje mi się, że ten film bardziej podoba się płci pięknej. Czy nie tak??

ocenił(a) film na 8
critic_filmweb

ha, sa z reguly przewrazliwione, jak to kobiety?

ocenił(a) film na 1
stokrotka90_1990

niestety:P

ocenił(a) film na 8
critic_filmweb

no tak, bardziej wrazliwe, wszytsko biorą do siebie... ale jak już mordują to w taki sposob w jaki żaden facet by tego nie zrobił, są najokrutniejsze bo złość jaką w sobie noszą wkońcu uwalnia się ze zdwojoną siłą . to ze statystyk policyjnych . Miłego! ;-D

ocenił(a) film na 1
stokrotka90_1990

zaczynam się bać:P

critic_filmweb

Uważaj, bo jak Cię fanki filmu dopadną.. :P

ocenił(a) film na 8
oxiport

no bez przesady, widziałam filmy które w większym stopniu przypadły mi do gustu ;D ale żeby od razu fanka? na glowe jeszcze nie upadłam Panowie;-) wybaczcie;-)

ocenił(a) film na 7
critic_filmweb

Genialna ocena - powalająca argumentacja.

ocenił(a) film na 6
critic_filmweb

Ja właśnie wróciłam z kina i troszkę się zawiodłam. Spodziewałam się czegoś wspaniałego, bo koleżanka mówiła, jaki to ten film jest świetny...
Pomysł jako tako dobry, tylko niektóre rzeczy są pokazane nie tak, jak powinny.
Ponadto, aktor grał tak, ze ja nie wiedziałam, czy Dominik śmieje się, czy płacze.