"Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, 
bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek 
zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. 
Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w 
pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu 
najcenniejsze…" 

mógłby mnie ktoś uświadomić kto jest autorem tej "zajawki" podanej wszędzie w mediach 
?? bo chyba nie reżyser ? 

przez ten opis o mało a bym nawet nie spojrzała na ten film !
"Specjaliści" od PR'u, reklamy i marketingu, może po części producent :) 
Trzeba było jakoś ludzi zaintrygować, zaciekawić, ale im to nie wyszło. 
Na szczęście nie patrzyłam na opis, bo kierując się nim i niektórymi wypowiedziami, straciłabym jedne z najlepszych 2 godzin w życiu ;)
no a mi właśnie na początku wpadła w ręce ta karteczka z kina i sobie myślałam : o jezu kto takie głupie filmy nagrywa ? 
Jednakże potem zobaczyłam zwiastun i jednak się wybrałam. 
Tylu błędów nie widziałam jeszcze w żadnej zapowiedzi ! 

1. Dominik to zwyczajny chłopak - no nie bardzo bo był nadwrażliwy , bardzo nerwowy a wręcz histeryczny . Nie był zwyczajny , nudny , był bardzo ciekawy , nie każdy chłopak fascynuje się poezją - a właśnie tym zaintrygowała go Sylvia - bo nikt z reala się takimi romantycznymi ideałami nie zajmował. Napewno nie był standardowym nastolatkiem 
2.Ma wielu znajomych - hmm gdzie ? Ci ze szkoły ? Nawet go za bardzo nie lubili, a on stał ciągle z boku. Poza swoją klasą też najwyraźniej nikogo nie miał bo nikt do niego nie zadzwonił , nie spytał co u niego. 
3.najładniejszą dziewczynę w szkole - karolina nie była jego dziewczyną tylko koleżanką z klasy która zaprosiła go na studniówkę 
4. bogatych rodziców - zgadza sie 
5. pieniądze na ciuchy - a kupował te ciuchy sam ? nawet sobie garnituru nie wybrał tylko mamuśka mu uszyła i wilkim problemem było mu przyjechać po niego do firmy matki - to już widze jak chodzi po galerii i wybiera ubrania 
6. gadżety - laptop i mp3 to gadżety ? - to chyba wyposażenie większości młodych ludzi. 
7.pocałunek niczego nie zmienił - tylko judo 
reszta w miare się zgadza.