6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324906
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
peeszet

SIERPIEEEEEEEEEEEEEN

ocenił(a) film na 10
peeszet

Człowieku, ten temat był już tysiąc razy :-/ Nie mam siły...Dzięki niemamczasu ;)

kasia86_filmweb

ja tez wlasnie nie mam juz siły.. i nie ma sprawy :))

ocenił(a) film na 10
peeszet

A tutaj dowód, oficjalny http://www.youtube.com/watch?v=uIPukETGe5Q&feature=related :)

ocenił(a) film na 7
kasia86_filmweb

to sobie poczekamy ...

ocenił(a) film na 10
Mayurii

zaraz sierpień przecież ;) nie jest tragicznie.
do połowy czerwca szkoła potem tylko lipiec i będzie film .
a jak myślicie ile będzie kosztowało ??? ;)

ocenił(a) film na 10
Allicja888

mnie będzie kosztowało 0 zł:D hah.

ocenił(a) film na 10
reliance

reliance ? bedziesz ściągać z neta ?

ocenił(a) film na 10
Allicja888

Myślę, że około 35-40zł ;)
Dla mnie to i tak bezcenne :)

ocenił(a) film na 10
kasia86_filmweb

35-40 wątpie.
obstawiam od 50 do 100
dla mnie też bezcenne iż otrzymam na urodziny !!! ;)

ocenił(a) film na 10
Allicja888

Ja też chyba dostanę na urodziny :D Zawsze wiedziałam, że sierpień to dobry miesiąc :D
Pogięło Cię? Przecież DVD nie kosztuje więcej niż 40.

ocenił(a) film na 10
peeszet

Mm będę go mogła oglądac 24h <33333333333333

ocenił(a) film na 10
polyna96

Alicja nie, nie bede ściągać z neta, ale mojej siostry chłopak pracuje w Empiku przy multimediach..;P :D

ocenił(a) film na 10
reliance

reliance haha xD a wiesz już cie chciałam zrugać za to że bedziesz okradać Gierszała a on przecież biedny student to wiesz okradać studenta to się nie godzi ;)

DVD nie kosztuje więcej niż 40 zł ? hmm przejdź się po empiku to zobaczysz że takie filmy są drogie jeszcze zważywszy na to że kręcili go tak długo i te sensy w wirtualu tyle kosztowały. Napewno będzie drogo bo twórcy zechcą żeby im sie choć troche zwróciło by zarobić ;) taki och karol 2 kosztował 50 zł a był pospolitą komedią bez efektów specjalnych to Sala bedzie napewno droższa

Allicja888

tez mi sie wydaje ze sala bedzie kosztowala troche wiecej niz 35-40 zł :D ale spokojnie, mam 2 miesiace na zebranie takiej kwoty :)

niemamczasu

Nie chodzi o efekty specjalne.. wydaje mi się, że Sala będzie kosztować koło 50 zł.

ocenił(a) film na 10
Allicja888

no rzecywiście biedny:D nie chce nawet myśleć ile kasy dostał za rolę Dominika;D