na DVD or Blu-ray ;)
dziękuję ;)
Człowieku, ten temat był już tysiąc razy :-/ Nie mam siły...Dzięki niemamczasu ;)
A tutaj dowód, oficjalny http://www.youtube.com/watch?v=uIPukETGe5Q&feature=related :)
zaraz sierpień przecież ;) nie jest tragicznie.
do połowy czerwca szkoła potem tylko lipiec i będzie film .
a jak myślicie ile będzie kosztowało ??? ;)
35-40 wątpie.
obstawiam od 50 do 100
dla mnie też bezcenne iż otrzymam na urodziny !!! ;)
Ja też chyba dostanę na urodziny :D Zawsze wiedziałam, że sierpień to dobry miesiąc :D
Pogięło Cię? Przecież DVD nie kosztuje więcej niż 40.
Alicja nie, nie bede ściągać z neta, ale mojej siostry chłopak pracuje w Empiku przy multimediach..;P :D
reliance haha xD a wiesz już cie chciałam zrugać za to że bedziesz okradać Gierszała a on przecież biedny student to wiesz okradać studenta to się nie godzi ;)
DVD nie kosztuje więcej niż 40 zł ? hmm przejdź się po empiku to zobaczysz że takie filmy są drogie jeszcze zważywszy na to że kręcili go tak długo i te sensy w wirtualu tyle kosztowały. Napewno będzie drogo bo twórcy zechcą żeby im sie choć troche zwróciło by zarobić ;) taki och karol 2 kosztował 50 zł a był pospolitą komedią bez efektów specjalnych to Sala bedzie napewno droższa
tez mi sie wydaje ze sala bedzie kosztowala troche wiecej niz 35-40 zł :D ale spokojnie, mam 2 miesiace na zebranie takiej kwoty :)