6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

a to oznacza że to dobry film i muszę się na niego wybrać, bo jeśli film z wysoką oceną ma dużo negatywnych opinii to oznacza że komuś żal dupę ściska że mogło powstać coś dobrego co innym się podoba

ocenił(a) film na 8

taaak/// Coś w tym jest...

PS. To naprawdę dobry film, a nawet bardzo dobry, polecam

ocenił(a) film na 7

Lepiej bym tego nie ujął. W przyszłości będę musiał Cię cytować. :)

wygoda6

Jesteś mistrzem,to najmądrzejsze słowa jakie przeczytałem na Filmwebie

użytkownik usunięty
hien00

to po prostu doświadczenie w przeglądaniu forum filmwebu, niektórzy nie robią chyba nic innego oprócz jeżdżenia po dobrych filmach.

ocenił(a) film na 9

Cysto prawda (jak mawiał Pyzdra :) Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na ocenie punktowej. Gdybym miał kierować się komentarzami wielu dobrych filmów pewnie bym nie zobaczył. Ten film polecam. Jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat.

użytkownik usunięty
ghost70

odświeżam mój temat jakby ktoś naczytał się tych bzdur napisanych przez pseudo krytyków. Widziałem film i jest krótko mówiąc ZAJEBISTY!!!

ocenił(a) film na 8

Dokładnie. Pełno jest takich, którzy piszą: "fim jest o żalowych emo, nawet go nie oglądam, bo wiem, że to 1/10"

ocenił(a) film na 10
Fudi_

Mnie krew zalewa, jak czytam takie wypowiedzi. No i co z tego, że film ma taką a nie inną tematykę? I już nawet nie wspomnę o ocenianiu filmów bez oglądania... Ja po obejrzeniu nie mogłam wykrztusić słowa. Jestem w szoku. To zajebisty film, bo przede wszystkim opowiada prawdziwie, i brak tu cukierkowych ozdobników.

ocenił(a) film na 9
ShadowHunter

najwyższa światowa półka kinematografii

Jacques_Mesrine

Myślę, że zgarnie wiele prestiżowych nagród w Polsce i zagranicą.
Miło jest oglądać polski film, który wcale nie nawiązuje do wojny i komuny.

Cathe

Umówcie się na seans grupowej masturbacji.

ocenił(a) film na 5
Jacques_Mesrine

"najwyższa światowa półka kinematografii"

Zabawny komentarz... :)

ocenił(a) film na 8

Po Twojej wypowiedzi idę na film na 100%... dobrze powiedziane " żal dupę ściska że mogło powstać coś dobrego" dodałabym coś dobrego Polskiego :P

ocenił(a) film na 9

O to to !! :) Uważam dokładnie tak samo, ale nie potrafiłam tego ubrać w takie pięknie w słowa ! :)

Polecam w takim razie wszystkie filmy Uwe Boll, jeśli chodzi o hejterów to ma ich jeszcze więcej!