6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

po tej calej reklamie tego filmu spodziewalam sie czegos lepszego... no cóż nie można powiedzieć ze był zły ale genialny tez nie byl ;]

xxhypnotayzexx

A mogłabyś podać jakieś argumenty? Za i przeciw.

ocenił(a) film na 5
GirlEdyta

a nie wystarczy ogólne, subiektywne odczucie po filmie? nie każdy, to co obejrzał, rozkłada na czynniki pierwsze.

GirlEdyta

Nie mam zamiaru podawac jakiś argumentów bo właśnie jak pisze gurpegi pisze o ogólnych odczuciach, ale moge napisać, że napewno za wielki plus filmu uważam ,to iż mało jest filmów o wątkach niebezpieczeństwa w Internecie.

ocenił(a) film na 3
xxhypnotayzexx

Moim zdaniem zdecydowanie nie zasłużył na ocenę 7,6. Ale w końcu vox populi, vox dei.
Film był zdecydowanie za długi, niektóre sceny wlokły się w nieskończoność. Można w nim znaleźć za dużo uproszczeń, za dużo dróg na skróty.
Ratuje go trochę porządna gra aktorska, ale niewiele.

Mierzi mnie to, że o wiele lepsze polskie filmy, takie jak Dom Zły, Wesele, Rewers czy Różyczka mają podobne oceny, co film, który nie zasługuje na więcej niż dobrą 6-óstkę.

djcargo

Ale pamiętaj że każdy ma inny gust a o gustach sie nie rozmawia a na FB tego się nie przestrzega.

ocenił(a) film na 8
xxhypnotayzexx

Osobiście przespałam cały okres reklamowy ( nie wiem jakim cudem mi to umknęło), o filmie powiedział mi dopiero koleżanka, więc nie byłam świadoma całego szumu wokół niego. Do kina szłam " na czysto" bez odgórnych założeń o jego "spaniałości", "wyjątkowości".
Po seansie sama mogłam zawyrokować - kawał dobrego kina.

taVia

Może właśnie gdybym nie zwracała uwagi na promocję filmu to również byłby inny mój odbiór ;)