6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

albo rumuński, irański lub tajski - to by były same achy i wzdechy , jakież to oryginalne i
fantastyczne. Jak my polacy umiemy docenić oryginalność nie-potentatów filmowych :) Ale
że to nasze, polskie - nooo to z góry - kicha ! Trzeba poszukać skąd to scenariusz ściągnięty, jakież to dno robił efekty specjalne itd. itp
Mam nadzieję, że film zostanie doceniony za granicą :)
Chociaż niektórzy polscy krytycy tez sie znają na swoim fachu i docenili ten film.
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie widzieli a krytykują :)

noctis111

Na jakiej ma być podstawie doceniony za granicą?! Ta kupa?! Pół amatorska?!
Dla nastolatków żeby chodzili grupami ale zajebiaszcze, animacja, polska! WOW!

ocenił(a) film na 10
memphis007

Wiesz czasem film ma głębsze przesłanie niż jakieś idiotyczne filmu typu mam z nim być czy nie ?.
Dla mnie sam + za to ,. że jest jakiś pomysł i chce coś "powiedzieć" albo też uświadomić widzowi . Niestety nie którzy nie są w stanie docenić czegoś czego nie rozumieją, bo ich poziom kończy się na przekleństwach i obrażaniu jak nawet nie widzieli filmu. Według mnie to mówi wszystko o poziomie na którym dany widz się znajduje .

ocenił(a) film na 10
memphis007

memphis sporo się udzielasz w komentarzach - typu "fuj, kupa, do d..." czyli typowy polski forumowicz, który nudzi się przy internecie. To film dla Ciebie . Zobacz go - może nie skończysz tragicznie :)

użytkownik usunięty
noctis111

W rzeczy samej, używa zwykle tych samych zwrotów. O dziwo w tym komentarzu niema wielokrotnych znaków interpunkcyjnych.

memphis007

a mnie ciekawi jakie masz pojęcie o animacji? i przykro mi, ze avatar Adamczyka nie macha stringami bo gdyby tak było to może byłbyś ukontentowany ale widać niewiele do Ciebie dotarło. Polecam "jak się pozbyć zellulitu u mojej narzeczonej w weekend w zamianie przy pomocy Karola nr 2"

d_o_m_i_n_o

to było oczywiście pytanie do memphis=polaczkowość, nie mylić z polskoscią :(

noctis111

zgadzam się z noctis111. nie potrafimy docenić i zakładamy od razu, że to będzie gówno. właśnie przed chwilą wróciłam z kina i jestem mile zaskoczona. film w pewien dziwny sposób mi się podobał, ale siedząc na sali słyszałam rozmowy kilku par, które zakłady, że to beznadziejne a jedna po seansie im się podobało. nie ważne jaki to film,ale żeby ocenić trzeba ruszyć tyłek i zobaczyć!!!