6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Nie wiem czemu, ale zawsze recenzja filmu który na prawdę mi się podoba nie jest dobra, zawsze im coś tam się nie podoba ( nawet kolor włosów) ;/ Sala samobójców to wg mnie świetny film, a aktor który grał Dominika( Jakub Gierszał) super odwalił swoją robotę, na prawdę hyle przed nim czoło :DFilm wzbudził we mnie wiele emocji, szczególnie ostatnia scena. A ci co piszą te recenzje, to lepiej niech się zajmą czymś innym, bo to im raczej nie wychodzi;p I jeszcze jedno Sala Samobójców ani trochę nie przypomina mi film Social Network, nie wiem czemu niektórzy tak uważają. Powtarzam Sala Samobójców jest świetna, na prawdę warto obejrzeć ten film. Jest to płomyk nadziei w polskim kinie, pierwszy polski film który mi się spodobał. Wyrazy szacunku dla reżysera, aktorów i innych osób które brały udział w powstawaniu tego filmu. JESTEŚCIE GENIALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps nikt nikomu nie karze iść na ten film, niech pójdzie sobie na kolejną polska produkcje, typu Och Karol 2 czy jak pozbyć się cellulitu;p