nie wiem na co się nastawiać,i wolałabym wiedzieć, jak film się kończy.nie chodzi mi o happy end, ale co dzieje się z Dominikiem?
Śmierć Dominika jest oczywista. Pod koniec filmu matka Dominika loguje się za niego do wirtualnego świata, dziękując pozostałym uczestnikom, że z nim byli i prosto z mostu mówi "DOMINIK NIE ŻYJE", więc nie masz racji. W filmie wprost jest powiedziane, że umiera.
zaskakujące jest to, że im podziękowała... nie miała za co, doprowadzili jej syna do oblędu, wcale nie byli dla niego wsparciem...
Skoro jesteś tak głupi/a, że nie mogłeś/aś się powstrzymać przed przeczytaniem tego wątku to teraz nie miej pretensji do innych... Tytuł tematu sugerował, że będzie w nim spoiler... hahah nooobs
To 'dramat', więc jak się może skończyć? Gratuluję oglądania filmów pod kontem 'o jak się skończy?'.
po to założyłam oddzielny temat, żeby ludzie, którzy nie chcą jej znać, jej nie znali.ja mam swoje odchyły, i wolałam wiedzieć.dzięki za odp.
Pzdr, dzięki za uwagę :P
choć moim skromnym zdaniem, większość wypowiadających się ma do matury jeszcze jakieś ...4,5 lat :D
Ludzie, nie przesadzajcie. Przecież temat posta wyraźnie informował, że tu jest zakończenie. Dziewczyna ma prawo o nie pytać, a ten kto nie chciał znać zakończenia, nie musiał tu wchodzić.
jak ktoś nie rozumie co czyta, to nie sądzę, żeby uwaga w stylu "uwaga spoiler" cokolwiek pomogła. Wręcz odwrotnie - może zachęcić do wejścia jakiegoś fana motoryzacji szukającego ofiary do zrównania z ziemią ignoranta sprawach motoryzacji takiego jak, np., ja.
Z tym "fanem motoryzacji" to naprawdę dobre, jeszcze ocieram łzy. WIELKIE DZIĘKI poprawiłeś mi humor :D
jeżeli w temacie jest pytanie "jak kończy się film?" to wydaje mi się logiczne, że padnie na nie odpowiedź. Droga ChemicalGirl1509 , przykro mi że nie nauczyli cię czytania ze zrozumieniem, a za to bluzgania na prawo i lewo już tak :(. Wielkie sorry za to, że myślałam że znajdę tu ludzi inteligentnych, którzy nie przeczytają tego tematu nie chcąc znać zakończenia :/
No pewnie ,ze może...zamierzam iśc na ten film mimo wszystko,to był tylko żart.:D Czekam na niego od roku..wiec cos takiego nie popsuje mi przyjemnosci z ogladania :p
@artystkaxD
widzę, że jesteś jedną z kre.tynek, które lubią znać końcówki filmów przed obejrzeniem. Skoro już pofatygowałem się, aby tutaj dodać komentarz, wytłumacz mi proszę jak bardzo trzeba być popi.erdol.onym i jaki widzisz w tym cel i sens?
Ta,kretynką jestem,to akurat niewątpliwe i naukowo stwierdzone. Sęk w tym, że chciałam polecić ten film koleżance,z...problemem podobnym do tego o którym mowa.ale zastanawiałam się czy nie będzie zbyt mło,albo za bardzo "przekonujący"...no wiecie...nieszczególnie pragnę żeby ona się "powzorowała" na Dominiku popełniając samobójstwo
Film kończy się tak:
Nastaje ciemność, potem jasność (włączają światła) "widzisz prostokąt z klamką, wychodzisz do ogródka by ochłonąć", po fajce wracasz by obejrzeć napisy ...