6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

nie wiem na co się nastawiać,i wolałabym wiedzieć, jak film się kończy.nie chodzi mi o happy end, ale co dzieje się z Dominikiem?

ocenił(a) film na 6
artystkaxD

Umiera.

artystkaxD

dominik popełnia samobójstwo

monika.s

DOMINIK NIE UMIERA! według mnie zdecydowanie nie jest to powiedziane wprost

ocenił(a) film na 10
sylviaplath0

Śmierć Dominika jest oczywista. Pod koniec filmu matka Dominika loguje się za niego do wirtualnego świata, dziękując pozostałym uczestnikom, że z nim byli i prosto z mostu mówi "DOMINIK NIE ŻYJE", więc nie masz racji. W filmie wprost jest powiedziane, że umiera.

ocenił(a) film na 7
agiteq

zaskakujące jest to, że im podziękowała... nie miała za co, doprowadzili jej syna do oblędu, wcale nie byli dla niego wsparciem...

monika.s

to nie samobojstwo, on nie chce umrzec! woła rodziców.

artystkaxD

co to za frajda oglądać teraz jak zna się końcówkę :/

ocenił(a) film na 8
monisiaaa93

Dokładnie, dziękujemy bardzo:(

ocenił(a) film na 8
monisiaaa93

Skoro jesteś tak głupi/a, że nie mogłeś/aś się powstrzymać przed przeczytaniem tego wątku to teraz nie miej pretensji do innych... Tytuł tematu sugerował, że będzie w nim spoiler... hahah nooobs

artystkaxD

To 'dramat', więc jak się może skończyć? Gratuluję oglądania filmów pod kontem 'o jak się skończy?'.

ocenił(a) film na 10
artystkaxD

po to założyłam oddzielny temat, żeby ludzie, którzy nie chcą jej znać, jej nie znali.ja mam swoje odchyły, i wolałam wiedzieć.dzięki za odp.

Pzdr, dzięki za uwagę :P

ocenił(a) film na 9
artystkaxD

DZIĘKI K*RWA !!! TERAZ JUŻ NIE MAM PO CO IŚĆ DO KINA ! :(

ChemicalGirl1509

czytając niektóre posty to dochodzę do wniosku że dużo osób polegnie na maturze z polskiego :\

ocenił(a) film na 9
ilunia

hahahaaha łapka w górę

ocenił(a) film na 9
savonn

choć moim skromnym zdaniem, większość wypowiadających się ma do matury jeszcze jakieś ...4,5 lat :D

ocenił(a) film na 7
artystkaxD

Ludzie, nie przesadzajcie. Przecież temat posta wyraźnie informował, że tu jest zakończenie. Dziewczyna ma prawo o nie pytać, a ten kto nie chciał znać zakończenia, nie musiał tu wchodzić.

ocenił(a) film na 10
Fishhh

po co się tak gniewaćie, dokładnie nikt nie musial czytać

ocenił(a) film na 9
aisha05

Trzeba było napisać: uwaga spoiler i tyle.

ocenił(a) film na 9
ChemicalGirl1509

trzeba się nauczyć czytać ze zrozumieniem :D

ocenił(a) film na 9
ChemicalGirl1509

jak ktoś nie rozumie co czyta, to nie sądzę, żeby uwaga w stylu "uwaga spoiler" cokolwiek pomogła. Wręcz odwrotnie - może zachęcić do wejścia jakiegoś fana motoryzacji szukającego ofiary do zrównania z ziemią ignoranta sprawach motoryzacji takiego jak, np., ja.

miro2103

Z tym "fanem motoryzacji" to naprawdę dobre, jeszcze ocieram łzy. WIELKIE DZIĘKI poprawiłeś mi humor :D

ocenił(a) film na 8
artystkaxD

NAPISZ, ŻE ZDRADZASZ W TEMACIE KOŃIEC FILMU! :)

ocenił(a) film na 10
Fudi_

jeżeli w temacie jest pytanie "jak kończy się film?" to wydaje mi się logiczne, że padnie na nie odpowiedź. Droga ChemicalGirl1509 , przykro mi że nie nauczyli cię czytania ze zrozumieniem, a za to bluzgania na prawo i lewo już tak :(. Wielkie sorry za to, że myślałam że znajdę tu ludzi inteligentnych, którzy nie przeczytają tego tematu nie chcąc znać zakończenia :/

artystkaxD

Po co w ogóle wydać na film 20 zł. Jak wiesz co będzie na koniec.

ocenił(a) film na 9
oluniaki10

O matko,ja żartowałam tylko,a wy najeżdzacie..:P

ocenił(a) film na 10
oluniaki10

a nie myślisz że środek też może być dobry?

ocenił(a) film na 9
artystkaxD

No pewnie ,ze może...zamierzam iśc na ten film mimo wszystko,to był tylko żart.:D Czekam na niego od roku..wiec cos takiego nie popsuje mi przyjemnosci z ogladania :p

ocenił(a) film na 8
artystkaxD

@artystkaxD
widzę, że jesteś jedną z kre.tynek, które lubią znać końcówki filmów przed obejrzeniem. Skoro już pofatygowałem się, aby tutaj dodać komentarz, wytłumacz mi proszę jak bardzo trzeba być popi.erdol.onym i jaki widzisz w tym cel i sens?

ljburrows

A co Ci to przeszkadza, że ktoś chce wiedzieć jak się film kończy, zanim to obejrzy?

ocenił(a) film na 10
ljburrows

Ta,kretynką jestem,to akurat niewątpliwe i naukowo stwierdzone. Sęk w tym, że chciałam polecić ten film koleżance,z...problemem podobnym do tego o którym mowa.ale zastanawiałam się czy nie będzie zbyt mło,albo za bardzo "przekonujący"...no wiecie...nieszczególnie pragnę żeby ona się "powzorowała" na Dominiku popełniając samobójstwo

ocenił(a) film na 8
artystkaxD

hahaha! to tyle co mogę powiedzieć nt twojej odpowiedzi

ocenił(a) film na 9
artystkaxD

Film kończy się tak:
Nastaje ciemność, potem jasność (włączają światła) "widzisz prostokąt z klamką, wychodzisz do ogródka by ochłonąć", po fajce wracasz by obejrzeć napisy ...

ocenił(a) film na 10
okej

hah.rozwalające :P

ocenił(a) film na 9
artystkaxD

a jak może się skończyć polski dramat o samobójcach? v.v