6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324825
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

kapitalny!

ocenił(a) film na 10

film jest świetny. wchodzi nieźle na psychę. chwilę po zakończeniu filmu, zapaleniu świateł jeszcze wszyscy siedzieli, nikt nic nie mówił.

film doskonale pokazuje, że kasa nie zawsze = spełnienie wszystkich pragnień. główny bohater to bardzo uczuciowy człowiek. wrażliwy, który potrzebuje zrozumienia. dobrze, że głównym bohaterem jest chłopak. pokazuje to, że nie tylko dziewczyny mają problemy.

ogromny szacunek dla twórców.

ocenił(a) film na 10
paulinelle

Owszem, film nieźle działa na psychę. Niestety nie wszyscy go doceniają. U mnie na sali wszyscy pośpiesznie wstali i wyszli. Większość się śmiała... Byłam jedną z nielicznych osób, którym "Sala Samobójców" się spodobała.

ocenił(a) film na 3
DarkNoelle

Czujesz się przez to wyjątkowa, inna, bardziej wrażliwa bądź też niezrozumiana?

ocenił(a) film na 10
davet

Myślę, że powinna się tak czuć. Masz z tym jakiś problem?

ocenił(a) film na 3
reliance

Ależ skąd, serce me się raduje na myśl, że mamy taką wrażliwą i wyjątkową młodzież :)

BTW. fajny awatar, z jakiego filmu?

ocenił(a) film na 5
reliance

Nie, nie powinna. Jak staram sie być obiektywny i nie atakować ludzi którzy ten film wynoszą ponad pod niebiosa. To Tobie mówie dorośnij i zrozum, że to, że film Ci sie spodobał nie świadczy o Twojej wspaniałości.

ocenił(a) film na 9
Dealric

Dealric gdzie nie kliką posta tam ty jesteś ^^. A ja myślę, że każdy się powinien tak czuć, ten komu się film podobał, jak i nie... Nie świadczy o wspaniałości, jednak to dobrze, że doceniła takie kino, wbrew pozorom było tam dużo treści, które mogło ją zniechęcić do filmu, bo ma jakieś uprzedzenia, do jakichś ludzi... Ja bym z chęcią zamienił wszystkie koleżanki na fanatyczki Sali samobójców, bo one to tylko hiszpańskie filmu (oczywiście romansy, czym bardziej tandetne tym lepiej), albo polskie komedie romantyczne. Co do ciszy to u mnie zakłócił to tylko 2 osoby - jakiś koleś co powiedział, że mu się " NIE PODOBAŁO I CHCĘ ZWROT PIENIĘDZY" i jego dziewczyna ciszej, że "Co ty gadasz, świetny był"... no, ale to i tak fajnie się wychodziło patrząc na trochę wstrząśniętych ludzi.