Cześć, byłam na filmie 2 razy w kinie i zauważyłam, że zaraz na początku pojawia się przez ułamek sekundy jakby jakieś zdjecie, też to zauważyliście?
te zdjecie z trailera... to jest pan z tych terapii na ktore dominik uczeszczal.. i specjalnie go chyba tam wsadzili. ja po obejzeniu trailera podejzewalam ze w filmie bedzie tak, ze on zacznie klikac z niby dziewczyna... ktora zacznie wplywac na jego zyciwe.. dominik zacznie robic glupstwa.. i na koncu sie okaze ze ta dziewczyna byl facet ktory sie poprostu ta cala sytuacja bawil...:) i przyznam szczerze ze bylam twoche rozczarowana ze moja genialnosc rozkodowala film.. ale potem poszla na seans i naparwde mile zaskoczenie :D
co do tej foty na poczatku filmu... to jest to chyba fota sylwii z tego co pamietasz... zreszta duzo osob tez o tym wspominalo.
żaden demon tylko psychol (ten z jednym okiem większym od drugiego) z tego szpitala do którego trafił dominik
No nie wiem, to było za szybkie, żeby zarejestrować, ale nie wydaje mi się, że nie było to zdjęcie tego psychola. Nie wiem, nie mam pojęcia co to było za zdjęcie, ale jestem pewna, że na samiuśkim początku filmu w kinie widziałam taką jakby twarz na czarnym tle.
na samym początku filmu pojawia się na ułamek sekundy twarz Sylwii, a w trailerach na ułamek sekundy pokazuja twarz faceta z psychiatryka : )