6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

film pokazuje totalne zeszmacenie i upadek naszego cywilizowanego wspaniałego swiata
wspaniali rodzice zajęci trzepaniem kasy bo jest kryzys i lepiej mięc prace w ministerstwie
a syn wpada w czrną dziure uzaleznienia od internetu i sekciarskiej wspólnoty gloryfikująćęj
smierc jako bramę do wytchnienia......TRAGEDIA lecz niestety prawda. FILM wartUWAGII !!

ps.....już widze te kąśliwe komentarzyki od nieszczęsliwych EMO....

ordish77

Co to jest emo? xD

ocenił(a) film na 7
gierszal_blog_onet_pl

emotional grup w skórcie emo :P heh
A tak na poważnie to film dla mnie bomba, jedynie zmartwiło mnie zachowanie rodziców Dominika, jak można tak oddalić się od własnego dziecka?! Pieniądze, kariera czy to jest ważniejsze od WŁASNEGO dziecka? Rozumiem dla nich były ważniejsze, ale dlaczego, gdy w końcu przebudzają się z 'amoku' i widzą co się dzieje z ich dzieckiem nic nie robią? (wezwanie lekarza i prośba o przepisanie leków - to dla mnie nie jest pomoc).
Po filmie narzuca się wiele pytań i jedno: 'Czy to może być prawdą', niestety istnieją takie rodziny, film powinien dać im do myślenia...
POLECAM!

użytkownik usunięty
ordish77

Zgadza się. Film pokazuje tragedię ludzką powstałą w wyniku wielu składowych. Po obejrzeniu filmu skołowanie i rozdrażnienie to częsta reakcja:)
Problem podatności zagubionego, nie umiejącego radzić sobie w tragicznych dla siebie sytuacjach człowieka (tu Dominika) na wpływ "sprytnych" osób jest tu dobitnie ukazany.