6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

film pokazuje, jak dzisiejsze spoleczenstwo emo-cudakow, metroseksualnych pedalkow i innych mieczakow nie potrafi sobie poradzic w zyciu... sa KIMS jak maja pistolet w kieszeni a bez niego, na codzien sa NIKIM.... zyja online, na fejsbooku, 2nd lifie czy naszej klasie i przerasta ich prawie wszystko, lacznie z wyjsciem z domu... bez wlasnego stylu, bez gustu, zdrowego rozsadku czy wlasnego zdania, lykaja z usmiechem cale gowno, jakie im dzisiejsze czasy serwuja, a potem sobie z tym nie radza... niegodni nazwania ludzmi

film pokazuje, ze takie COS istnieje - o dziwo - naprawde, jako taki jest niezly i przedstawia jakas 'wartosc', ale dla wiekszosci normalnych ludzi nie ma sie tu nad czym zastanawiac.
reszta cwokow niech mysli ostro, moze cos im to da...

ocenił(a) film na 6
malkontent

tak, masz rację Dominik był za słaby psychicznie, powinien odpowiedzieć jakoś na te wyzwiska nie dawać sobą pomiatać. Co z tego że chciał ich zastraszyć? Co z tego że rodzice nie mieli dla niego czasu? Moi też się mną zbytnio ni interesują ale jakoś sobie daję radę w życiu.
W ogóle jakoś nie poruszył mnie zbytnio ten film, być może nie jestem wrażliwa? nie wiem

ocenił(a) film na 8
malkontent

tak trzeba byc twardym jak kolek w dupie a nie miekki jak dupa a dominik byl miekki i slaby ciota taka

ocenił(a) film na 7
malkontent

Zgadzam się z Twoja opinią.
Ten koleś w filmie strasznie mnie irytował, typowy cwaniak.
W dzień "mów mi na Per Pan", a w nocy płakał w poduszkę.
Żałosne...

Takich ludzi w Polsce jak i na świecie (zwłaszcza USA) jest niezliczona ilość.
A będzie coraz więcej.