6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

jest sporo nielogicznych motywów. Między innymi hmm... odcięli mu internet tak?! Więc czemu ten nie znalazł jakiegoś hotspota??? No nie wiadomo, a zależało mu na tym bardzo widząc jego reakcje. Myślę, że ja tak jak i każdy inny kombinowałby żeby tylko wrócić do tej sali samobójców. Nielogiczne jest również postępowanie rodziców. Być może specjalnie są przerysowani. Ale to przeczy logice, rodzice tak nie postępują... tyle mi teraz do głowy przychodzi. Nie było tak źle więc dla mnie mocne 6:)

ocenił(a) film na 8
Edvard

Mnie też ci rodzice wydawali się jacyś z kosmosu, ale jeżeli faktycznie dzieciaki padają z wyczerpania przed kompem, uzależniają się od netu grjąc dodzinami czy w końcu popełniają samobójstwo to znaczy, że takowi rodzice istnieją :(

ocenił(a) film na 10
Edvard

rodzice sa zapatrzeni w swoja kariere a z synka chcą zrobi chodzacy ideał, Super szkoła, potem studia, praca i wysokie osiągnięcia. Nie interesuje ich to co on mysli, czyje, jakie są jego marzenia. I dlatego szuka akceptacji w świecie internetu. wystarczyło by aby pomyślec czasami o dziecku a nie tylko o tym co chcemy mu jeszcze dac.