a może lepiej by tak więcej napisać dlaczego nie polecasz filmu ?
nie ma argumentów to nie ma sensu zakładać tematu...
zgadzam się z przedmówca film bardzo dobry jak na polskie realia!!! Przez tego typu komentarze nie poparte żadnym sensownym argumentem ludzie mogą naprawdę nie obejrzeć tego filmu a film ma przekaz - teraz jak się "flaki" i krew nie leje z zarzynanych jak świni filmach to reszta uważna się za g.... Film inny niż wszystkie i jest warty obejrzenia!
dlaczego każdy oczekuje, że ktoś będzie się rozwijał nad filmem czemu jest fatalny. Gość uważa, że film jest fatalny to sobie dołóż wszystkie fatalne składniki, na które składa się fatalny film to ci wyjdzie = Sala Samobójców. W tym filmie wszystko jest do dupy, jest tak beznadziejny, że szkoda w ogóle się rozwijać czemu jest beznadziejny. Ja to zrobiłem w swoim temacie, ale wystarczyłoby i tak jedno słowo : Porażka !!!
Może jakieś sensowne argumenty np. gra taka i taka, nie podobało mi się w tym filmie... Rozwiń swoją wypowiedź skoro już to oceniasz. :)
Ale po co kolejna osoba ma rozwijać? Rozwijają, rozwijają, i rozwijają wszyscy łącznie ze mną już przez pół roku. Beznadzieja tego filmidła jest tak wielka, że można o tym pisać godzinami... Poczytajcie sobie co drugi temat tutaj, to zobaczycie argumenty przeciw. To go różni od filmu kiepskiego, że kiepskie filmy oglądam i zapominam, a wspomnienia z seansu Sali są tak uporczywe jak brzęczenie muchy czy wrzód na d... Normalnie nie traciłabym czasu i energii, ale to przechodzi ludzkie pojęcie, jak takie paskudztwo może mieć ocenę powyżej 5 :x
Raz nie wystarczyło napisać że to g... film a nie powtarzać się już ? :)
Wiedz że każdy ma inny gust i zawsze będą 2 strony :)
Gdyby ludzie stosowali się do tej zasady, forum Filmweb by nie istniało. Poza tym kolega powyżej napisał raz że fatalny, a wy chcecie od niego powtórzenia :P
Nawiązując do twojej wypowiedzi: przeczytajmy co drugi temat tutaj a zobaczymy argumenty za.
zajrzyj proszę do mojego tematu pt. KATASTROFA MADE IN TVN to się dowiesz o szczegółach.