wie ktoś może jak nazywa się piosenka, która leci w tej scenie, kiedy Dominik i Alex są na
lekcji judo, tylko jest wcześniejszej, zanim jeszcze doszło do tego.. no wiecie.
na lekcji judo jakaś piosenka w ogóle leciała?:D może i tak, nie zwracałam na to uwagi xD
mi sie wydaje, że nie leciała, ale przed scena judo była chyba ta francuska.. a nie jestem pewna :))
nie mogę sobie przypomnieć jaka scena była bezpośrednio przed tą na judo ... wiem ze potem byla ta z szoferem, potem w autobusie, potem czytał komentarze i rzucal sie po lozku, dostal wiadomosc, stworzyl avatara , byl w dyskotece..;d i tak do konca filmu juz wiem mniej wiecej xD
przed judo była scena z pocalunkiem, potem filmik ze studniowki wrzucono na portal spolecznosciowy, wszyscy zadowoleni komentowali a Dominik jechał w samochodzie z laptopem na kolanach i smial sie z tego :) i wydaje mi sie ze wtedy leciała własnie piosenka z linku powyzej
tak, to ta piosenka. Nie ma jej na płycie z soundtrackiem i nie była to ta francuska. Może zna ktoś jej tytuł.
to niestety nie wiem o którą chodzi, wszystkie piosenki są umieszczone w soundtracku, nie pomoge Ci :D
już pamiętam ! Po tej scenie jak Karolina spytała Dominika, czy nie poszedłby z nią na studniówkę była scena z judo, ( ta pierwsza ) i właśnie wtedy leciała ta piosenka. I po tej scenie była chyba ta, jak Dominik pojechał do swojej mamy do pracy i opieprzył tę recepcjonistkę czy kim ona była ("skoro pani tutaj pracuje, proszę się zwracać do mnie na PAN"). No wiecie, o którą scenę mi chodzi. Widziałam na YT tę scenę, bo jakaś osoba przesłała cały film kręcony telefonem chyba, ale niestety już go usuneła ;( ale może ktoś będzie pamiętał co to za piosenka. Z góry dziękuję (:
już znalazłam. :) To jest piosenka kyst-grass so bright. Po prostu nie przesłuchałam jej do końca i nie wiedziałam, że to ta.
Btw, wejdżcie na chomikuj, wpiszcie LilyReVenge --> sala samobojcow soundtrack, przesłuchajcie tej piosenki i powiedzcie mi, czy na początku i na końcu, jak rozmawiają, to tam też mówi Kuba ?
Bo jest też druga wersja wolniejsza, oryginalna, też na chomikuj: pkpk13 --> sala samobojcow soundtrack