6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

nie lubię czegoś takiego nie cierpię emo tak jak i dresów!! jest mi to obojętne czy film jest dobry czy beznadziejny! nie lubię historii o tragicznych miłościach i jakiś tam problemach emocjonalnych! zwłaszcza młokosów którzy nie potrafią wziąć się w garść i żyć pozytywnie! tylko sami sobie utrudniają życie!!!

dlatego nie oglądnę tego filmu jak nie mam zamiaru oglądać zmierzch!
i nie postawie oceny 1/10 jak większość troli nie dam żadnej oceny!
porostu to do mnie nie trafia! więco omijam i tyle

ocenił(a) film na 10
sayanx

Jakie emo?? o czym ty piszesz? zresztą- nie chcesz nie oglądaj ale nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia.

patrykotka

no ten umalowany trans to emo czyż nie?

ocenił(a) film na 10
sayanx

nie, ani on trans, ani emo.

ocenił(a) film na 8
sayanx

to nie jest film o emo, ani o dresach, tragicznej miłości, czy problemach emocjonalnych... dobrze ze chociaż powstrzymałeś sie od oceny..

ocenił(a) film na 8
sayanx

no własnie kolo złamałes pierwsze przykazanie filmwebu: "You shall not criticize movies you havent seen" AMEN

ANTRACYT_

jak już piszesz po ang to nie pisz z błędami -haven't- :P

ocenił(a) film na 10
sayanx

jak juz piszesz po polsku to nie pisz z bledami :)

ocenił(a) film na 9
sayanx

... jeżeli ktoś jest uzależniony (w tym przypadku od internetu) do tego ma pogłębiająca się depresję (czyli chorobę psychiczną) w wyniku której podejmuje próbę samobójczą (niestety udaną) to raczej trudno nazwać taką osobę młokosem nie potrafiącym wziąć się w garść. Zobacz film - może go zrozumiesz - czego ci życzę.

ghost70

"Może" zrozumie... z akcentem na "może" :)

sayanx

Nie rozumiem jednej rzeczy jak można oceniać film nie ogladając go...

ocenił(a) film na 10
sayanx

widzisz, a warto ogladac filmy i doceniac w nich nie tylko fabule. moglbys sie skusic na wspaniala animacje albo b. dobre wykonanie samego filmu, o muzyce i grze aktorskiej nawet nie wspominam.

ocenił(a) film na 7
sayanx

Obejrzyj - oceń. Nie oglądałeś - nie zawracaj głowy.

ocenił(a) film na 5
sayanx

"nie lubię czegoś takiego nie cierpię emo tak jak i dresów" Ja nienawidzę osób którzy wszystkich traktują stereotypowo.