nie lubię czegoś takiego nie cierpię emo tak jak i dresów!! jest mi to obojętne czy film jest dobry czy beznadziejny! nie lubię historii o tragicznych miłościach i jakiś tam problemach emocjonalnych! zwłaszcza młokosów którzy nie potrafią wziąć się w garść i żyć pozytywnie! tylko sami sobie utrudniają życie!!!
dlatego nie oglądnę tego filmu jak nie mam zamiaru oglądać zmierzch!
i nie postawie oceny 1/10 jak większość troli nie dam żadnej oceny!
porostu to do mnie nie trafia! więco omijam i tyle
Jakie emo?? o czym ty piszesz? zresztą- nie chcesz nie oglądaj ale nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia.
to nie jest film o emo, ani o dresach, tragicznej miłości, czy problemach emocjonalnych... dobrze ze chociaż powstrzymałeś sie od oceny..
no własnie kolo złamałes pierwsze przykazanie filmwebu: "You shall not criticize movies you havent seen" AMEN
... jeżeli ktoś jest uzależniony (w tym przypadku od internetu) do tego ma pogłębiająca się depresję (czyli chorobę psychiczną) w wyniku której podejmuje próbę samobójczą (niestety udaną) to raczej trudno nazwać taką osobę młokosem nie potrafiącym wziąć się w garść. Zobacz film - może go zrozumiesz - czego ci życzę.
widzisz, a warto ogladac filmy i doceniac w nich nie tylko fabule. moglbys sie skusic na wspaniala animacje albo b. dobre wykonanie samego filmu, o muzyce i grze aktorskiej nawet nie wspominam.