6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324926
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

mam takie pytanie. Otóż czytałam w jednej z gazet wywiad z Kubą, w którym powiedział on,
że po zakończeniu zdjęć do 'sali...' ogolił się na łyso. Zgadując, że zdjęcia te mogły
się zakończyć w 2009 (?), w półtora roku włosy nie mogły mu tak szybko odrosnąć. Macie
jakieś pomysły jak on to zrobił, że ma teraz takie długie włosy ? Przecież jak był łysy,
musiał wychodzić w domu, a nigdzie nie ma zdjęć ani wywiadów, kiedy był całkiem łysy,
albo miał krótkie włosy. Dziwne to :O

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Zdjęcia do "Sali" zakończyły się w połowie 2010 roku, jeszcze w wakacje "dokręcali" ostatnie ujęcia :)
Nie wiem jak on to zrobił, może po prostu poszedł do dobrego fryzjera i wcale nie musiał ścinać włosów ;)

sala_samobojcow_21

jest pewien filmik, na którym wypowiada się o filmie WCK, wydaje mi się, że był zaraz po premierze tego filmu i miał na sobie czapke, wyglądał dosyć dziwnie.. chyba wtedy był łysy stąd ta czapka, ale to tylko moje domysły :))
mijają juz nie całe 2 lata od zakonczenia zdj do "sali.." wiec wydaje mi sie ze tak szybko mogły mu odrosnąć :dd

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

Na premierze WCK miał już ciemne włosy ;)
Świetnie wyglądał w tej czapce, ale chyba bardzo zmęczony był :D

kasia86_filmweb

chyba bardzo, bardzo :))
w kazdym razie premiera WCK miala miejsce w styczniu 2009 jak dobrze wiem i mial tam czarne włosy, wiec najprawdopodobniej jeszcze krecono "ss", pozniej zgolil sie na łyso i na premierze "sali.." w marcu 2011 ma juz dlugie, to dwa lata roznicy wiec mogly odrosnąć ;dd
ale mnie dziwi co innego.. skoro na premierze WCK mial wlosy czarne, chwile pozniej zgolil sie na lyso, a w sierpniu 2009 rozpoczely sie zdjecia do "miliona dolarow", w ktorym gra w dlugich wlosach, wiec w ciagu niecałych 8 miesiecy tak szybko mu odrosly? chyba ze mial jakas peruke albo nie wiem.. dopinane to rozumiem :)

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

mi się wydaje że miał peruke. Bo miał takie lśniące te włosy i takie jakby nie jego. Ale może już odrosły. Nie wiem.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

a o przedłużeniu to słyszeliście ? bogaty jest i mógł sobie troche wszczepić żeby nie rosł od ścięcia na jeża tylko troche dłuższe były i szybciej rosły ;)
nowoczesna technologia fryzjerska nie zna granic, szczególnie ta poza Polską ;)

Allicja888

wlasnie napisalam, ze mogli mu wlosy przedluzyc i rozumiem, po prostu zastanawialo mnie to, jest ok :D

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

no rozumiem też mnie to zastanawiało.
może wtedy co miał czapke właśnie to mu je przedłużali, wiadomo to troche trwa nie żadne hop siup.
a co do tego że jak grał Pawełka w milionie dolarów to miał peruke to sie raczej nie zgodze bo włosy to się i od żelu "przyliziwać i świecicć " mogą a bardzo podobną fryzure miał Gierszał gdy był dużo młodszy. jest jedno zdjęcie w necie gdzie ma tak do góry przylizane włosy na płasko i odkryte czoło ;) wtedy przecież peruki sobie w liceum nie nosił ;)

ocenił(a) film na 10
Allicja888

no bo właśnie ja oglądałam wywiad, w którym mówił, że zdjęcia skończyli w sierpniu czy jakoś tak 2010, to tak w pół roku mu odrosły i to takie długie.? Nie wydaje mi się.

sala_samobojcow_21

skoro w sierpniu 2010 zakonczyly sie zdj do sali, a w rok wczesniej zaczynali zdjecia do "miliona dolarów" to chyba musiał miec zakładaną peruke przy nagrywaniu, bo innej opcji nie widze :) albo jest jeszcze jakas, a ja o niej nie wiem :D

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

nieee. jeśli w 2009 krecili 'milion dolarow' to wtedy mógł mieć normalne włosy, bo przecież mogli zakończyć zdjęcia chociażby w styczniu 2010. Później do "sali..." miał przefarbowane, a w sierpniu 2010 się ogolił na łyso. Tak myślę.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

"Film Kondratiuka robiliśmy zanim pojawiło się na ekranach "Wszystko co kocham". " - zagadka rozwiązana :D