6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324825
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

rewelacja

ocenił(a) film na 10

Nie byłam przekonana co do tego filmu, ponieważ zawsze trafiałam na beznadziejne polskie kino... Z opinii znajomych wynikało, iż to świetny film , więc w końcu się wybrałam. Powiem Wam że to naprawdę dobry film! Porusza aspekty życia nastolatka, to przez co przechodzimy i przechodziliśmy. Po filmie nieco byłam zdołowana ze względu na głównego bohatera.. To jest świetny przekaz dla rodziców, którzy wiecznie są zabiegani (ale i nie tylko!). Ukazuje stosunki rodzice - dziecko i co może z niektórych rzeczy wyniknąć. Poruszony jest też temat tego, że mimo iż niczego bohaterowi nie brakowało , jednak nie miał pewnych wartości. Przede wszystkim brakowało mu zaineresowania ze strony rodziców i był w rosterce po pewnych przeżyciach i ich konsekwencjach.
Mimo iż mam dopiero 15 lat tak właśnie odebrałam ten film i nie podeszłam do niego ani z chęcią ani z niechęcią i mówię to wszystko szczerze - nie jestem kolejną szaloną fanką : )
Tak więc; film rewelacja, polecam wszystkim i mam nadzieję ,że weźmiecie go pod względem różnych aspektów a nie tylko obsady i pierwszego kadru .

ocenił(a) film na 8
midnight_sun

szczerze powiedziawszy trudno uwierzyć, że masz 15 lat. tyle kretynów, zapewne starszych od ciebie się tu wypowiada, że czasami ręce opadają.. i jak czytam twój wpis to sobie myślę: wreszcie ktoś normalny się wypowiedział, ktoś kto zrozumiał ten film. a tu się okazuje, że masz 15 lat... duży zaskok ;]

ocenił(a) film na 10
matyll93

czasem trzeba naprawdę się ogarnąć i pomyśleć jak dorosły człowiek ,a nie bawić się w kretyna i wypowiadać zdania typu : ojeeej omg jaki ten film sweet bo coś tam coś tam. to jest żałosne, więc chciałam się wyróżnić i w miarę napisać swoje zdanie na temat tego filmu .