6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

twarz mężczyzny

ocenił(a) film na 10

jak oglądałam zwiastun, to zauważyłam, że w pewnym momencie na ekranie pojawia się twarz jakiegoś mężczyzny. trudno było uchwycić ten moment na pauzie, bo to dosłownie ułamek sekundy, ale udało mi się i nie znam tej twarzy z filmu.

tutaj link:
http://www.youtube.com/watch?v=-LhrhSK1Myo

18/19 sekunda filmiku.

kto-to-jest-?!

MichauW

Kurcze, ale ty masz niezły wzrok ;) To jest facet z tego psychiatryka, po próbie samobójczej Dominika.

ocenił(a) film na 10
Cathe

kurcze, ale Ty masz pamięć! ja nie zwracałam uwagi na żadnego faceta w psychiatryku! O.o
a on odegrał jakąś tam większa role w życiu Dominika? no bo po cholere ta twarz tam?

ocenił(a) film na 10
MichauW

Żadnej roli w jego życiu nie odegrał! Po prostu dali ten fragment żeby zachęcić widza pewnie!

MichauW

Na tym filmie byłam dwa razy: w ten wtorek i dzisiaj, więc jestem na świeżo. Nie, on tylko był tylko przez kilkanaście sekund na ekranie.
Umieścili w trailerze, bo uznali go za mroczną postać. Jak widać, zwiastun jest dość tajemniczy ;)

ocenił(a) film na 10
Cathe

Ja też chyba pójdę drugi raz! Film genialny! :)

atb20

Wydaje mi się, że na samym początku filmu ta twarz też "mignęła". Ale mogę się mylić...
Co do geniuszu filmu, to oczywiście się zgadzam, zwłaszcza ostatnia scena wbiła mnie w fotel.

ocenił(a) film na 10
Kitsune41

dzięki dzięki za odpowiedzi :D
i tez idę drugi raz, ale poczekam troche, aż mniej ludzi będzie miało siedzieć ze mną w sali kinowej ;)

MichauW

W moim mieście nie na popytu na ten film. W sobotę może 20 osób było na sali kinowej.

Kitsune41

mój facet mówił, że na początku też mu mignęła jakaś twarz! ja tego nie zauważyłam ;/