że jak na Polski film wspólczesny, ta produkcja wschodzi zdecydowanie ponad poziom. wg mnie gratulacje dla reżysera i realizatora animacji..
co wy z ta animacja, szczegolowy dodatek ktory upiekszyl calosc. oczywiscie film nie dawal by takiego zachwytu bez animacji, poza tym animacja bardziej podkreslala wirtualny swiat internetu:)
ten film to przede wszystkim dobra gra kuby, ktoremu naleza sie wielkie podziekowania za to ze daje mi i nam wszystkim nadzieje na to ze w polsce mlodzi aktorzy nie sa brani "z ulicy" i ze nie graja jak "z ulicy". Kolejna sprawa to niesamowity realizm otoczenia np dzieciaki z liceum zachowuja sie jak prawdziwi licealisci. ogolnie gdyby ten film byl po angielsku i nie bylo w nim pana pieczynskiego i pani kuleszy (ktorych to aktorow znam z polskiej sceny filmowej) mialbym wrazenie ze jest to amerykanska produkcja (w dobrym tego slowa znaczeniu).
ogolnie kino lekko niszowe ale z przeslaniem dla masowych odbiorcow (co zreszta mozna zauwazyc w innych tematach jak to gimnazjalisci rozwodza sie ze problem samotnosci to nie problem ;) )
jeszcze raz wielkie brawa.. jestem dumny ze taki film powstal w kraju w ktorym sie wychowalem.
ja z tą animacja dlatego, że to jest pierwsza filmowa animacja polskiego autorstwa, która wg mnie była nawet doskonała. Nie licząc oczywiście projektu Bagińskiego, ale to jest inna działka.